Onaylı Üye
Dostlar selamlarr, malumunuz milli aranın son günü ve takımımız bugün Letonya ile oynuyor. Bu postta takımımıza yönelik görüş ve değerlendirmelerimizi yapalım, ortaklaşa konuşalım istedim biraz. 22 yaşındayım, 2008den beri hiçbir zaman böyle bir ruh gördüğümü hatırlamıyorum... Özellikle Şenol Güneş öncesi dönemde kanser olan bir ekip vardı. Prim için takımı sabote eden, gazeteci döven, saha içerisinde yenilgiye rağmen gülüp/sırıtan bir ekip vardı... Şu an onlar yerine bu ekibi görünce gerçekten çok mutlu ve umutlu oluyorum ben. Benden küçük kardeşlerim takımı tüm dünyaya sergiliyor, ülkeyi göklere çıkarıyor adeta. Yeni bir jenerasyon var, hayli yetenekli bir grup bu futbolcular. Yetenekleri yanında ruh da eklenince ortaya muhteşem ötesi bir yapı çıkıyor, tek eksik ileri uçta oynayacak bir yırtıcı forvet. Burak yaşlandı, çok verimli olamıyor. (buna rağmen hat trick yaptı, bu da ayrı muhabbet ahahahaha). İleri uca da yetenekli, genç bir santrfora ihtiyacı var milli takımın. Bu da yolda geliyor zaten Ali Akman gümbür gümbür geliyor, yine Bursa'dan Batuhan geliyor, Altınordu'dan Enis'i bugün sahada görebiliriz mesela. Kale ve defans bölgesinde sorun yok, orta saha desen zaten kaynıyor. On numarada Orkun mu oynasa Hakan mı oynasa diye tartışıyoruz, ikisi de avrupa standartlarında futbolcu. Her mevkide üst düzey futbolcular var arkadaşlar, gerçekten şaşırtıcı bir döneme geldiğimizi düşünüyorum ben. Kimse Türkiye'yi hafife almasın, açık futbol oynayan takımlar Türkiye ile oynarken 3-4 yemeye hazır olarak gelsinler buraya yani. Milli takım maçlarında defansları açmak zordur, kulüp takımlarında böyle bir durum yok. Defans anlamında da çok üst düzey bir grup var ve her takım bu defansı açamaz. Çağlar, Merih, Ozan, Kaan, Mert Müldür... Ekibe bakar mısın??
Sizlere yemin ederim zevkten dört köşe oluyorum ahahahaha, inanın yani öyle böyle değil. Bunların sonucunda milli takımdan Euro 2020de en az çeyrek final bekliyorum, belki de yarı final. İnşallah bu söylediklerim bugün ters tepmez ve Letonya karşısında puan kaybetmeyiz
Sizlere yemin ederim zevkten dört köşe oluyorum ahahahaha, inanın yani öyle böyle değil. Bunların sonucunda milli takımdan Euro 2020de en az çeyrek final bekliyorum, belki de yarı final. İnşallah bu söylediklerim bugün ters tepmez ve Letonya karşısında puan kaybetmeyiz
Moderatörün son düzenlenenleri: