AAH-Yasaklı Eşya Kullandınız Hatası Acil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MRDizzy (✔)
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
1.Oyunu Oynuyorum Normal Bitiyor Ardından 2. Oyuna Geçecekken Başlatıyorum Oynuyorum Tarıyorum Sonra Bu Hatayı Veriyor Acil Yardım.

TEST
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
rapid fire yi açma ben aça kapata bitirdim etkinliği :D

eğer açmadınmı ahh verme olanaı daha aza düsüyor

MRDizzy (✔)
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
taklacierkan' Alıntı:
rapid fire yi açma ben aça kapata bitirdim etkinliği :D

eğer açmadınmı ahh verme olanaı daha aza düsüyor

Eyw Kardeşim Denicem Hemen :D

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Kardeşim sen anti ahh kodlamamışsın ki ...Ondan bu hatayı alıyorsun ...1 checkbox aç içine Anti Ahh pointeri yapıştır xigncode dolarken aktif et vermez birdaha..

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Konu Yerın Yanlıs.Konunuzu Açarken Doğru Kategorıyı Sectıgınızden Emın Olun.
Konu TAŞINMIŞTIR

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Konu yazanlar yanlis yazio :D seni bi dwordlu oyundan atio sende anti ah hatasi aliyorsun inanmiyorsan da kaniti zaten foto da beli oluo

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
*Xigncode klasörünün içindeki x3.xem, xnina.xem, xcorona.xem, xcorona_x64.xem bu dosyalar dışındaki bütün dosyaları silin.

*Eğer hile yoluyla veyahut elle oyun dosyaları içine yabancı dosyalar attıysanız siliniz. (Örneğin Img klasörüne atılan cshell.dll ve object.lto gibi. Bildiğiniz gibi dword v7.0 ve üstü versiyonlar artık object.lto ve cshell.dll kullanmıyor Smile )
*Başlat/Çalıştır kısmından %windir%\Temp yazıp girin açılan pencere içindeki tüm dosyaları silin.

*Başlat/Çalıştır kısmından %windir%\Prefetch yazıp girin (ReadyBoot) klasörü hariç tüm dosyaları silin.

*Başlat/Çalıştır kısmından %temp% yazıp girin ve tüm dosyaları silin.

*Başlat/Çalıştır kısmından %windir% yazıp girin xhunter1.sys ve xspirit.sys dosyalarını silin.

*Başlat/Çalıştır kısmından regedit yazıp girin açılan pencerede HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\ dizininde bulunan xhunter1 ve xspirit key girdilerini silin.

Son olarak Bilgisayarınızı yeniden başlatın

Bu Sorunu Çözer

ElysioN' Alıntı:
Kardes W L P ci Atıyodur %90 :D

W L P Ci atsa T_0 Yazar Ama Gerçekden Anti AHH veriyor

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Kardes bu sorunun cozumu icin herkes sacma cozumler soyluyo anti ahh sorunun verme sebebi pointerin eski olmasidir bu arlar wolftü karakter ve envanter pointerlerlerini hep guncelliyo ve anti ahh sorununu veriyo cozum yeni pointerleri denemen lazim.

Sorunun cozulmusse +1 rep

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
bu atayı almamak için hatta başkalarına da sen bu hatayı yapmak için kill kick ten adamın ismini kill yap oyundan atmak istediğin kendinide victimse koy adamı oyundan atarsın

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bunun çözümü bende var konu açmıştım silmişler bende de sık sık oluyordu Çözümünü buldum.

Üye
9 HİZMET YILI
kardeş o hile de anti ahh verme var adam sana onu yapmış yoksa vermez

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
akin23akin' Alıntı:
bu atayı almamak için hatta başkalarına da sen bu hatayı yapmak için kill kick ten adamın ismini kill yap oyundan atmak istediğin kendinide victimse koy adamı oyundan atarsın

Ozaman Hata Kodu T_0 Olmasi Lzm

KainCoder' Alıntı:
akin23akin' Alıntı:

Ozaman Hata Kodu T_0 Olmasi Lzm

*Xigncode klasörünün içindeki x3.xem, xnina.xem, xcorona.xem, xcorona_x64.xem bu dosyalar dışındaki bütün dosyaları silin.

*Eğer hile yoluyla veyahut elle oyun dosyaları içine yabancı dosyalar attıysanız siliniz. (Örneğin Img klasörüne atılan cshell.dll ve object.lto gibi. Bildiğiniz gibi dword v7.0 ve üstü versiyonlar artık object.lto ve cshell.dll kullanmıyor Smile )
*Başlat/Çalıştır kısmından %windir%\Temp yazıp girin açılan pencere içindeki tüm dosyaları silin.

*Başlat/Çalıştır kısmından %windir%\Prefetch yazıp girin (ReadyBoot) klasörü hariç tüm dosyaları silin.

*Başlat/Çalıştır kısmından %temp% yazıp girin ve tüm dosyaları silin.

*Başlat/Çalıştır kısmından %windir% yazıp girin xhunter1.sys ve xspirit.sys dosyalarını silin.

*Başlat/Çalıştır kısmından regedit yazıp girin açılan pencerede HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\ dizininde bulunan xhunter1 ve xspirit key girdilerini silin.

Son olarak Bilgisayarınızı yeniden başlatın

Bu Sorunu Çözer

Bunlari Yap Tamamdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...