Daha kötüye gitmez umarım mutasyonlar. Dikkatli olmalıyız.Annemin arkadaşı eczacı bu arveles majezik türü ilaçları kullanmayı sadece parol kullanın demiş. Ona bile bağışıklı galiba
Daha kötüye gitmez umarım mutasyonlar. Dikkatli olmalıyız.Annemin arkadaşı eczacı bu arveles majezik türü ilaçları kullanmayı sadece parol kullanın demiş. Ona bile bağışıklı galiba
Daha kötüye gitmez umarım mutasyonlar. Dikkatli olmalıyız.
su anda çinde sorun çözülmeye başladı ekonomilerini düzeltmek için ürettiği ilaçları çok fahiş fiyatlara satıyorlar bilgine.@crakkcq09 Çin'de olan bir sürü Amerikan şirketleri var üretim yapan. Acaba hangi akıllı bilim adamı hem kendi ülkesinin ekonomisine hemde dünya ticaret merkezi olan Çin'in ekonomisine çok büyük zarar verecek bir virüs yapar, çok akıllı adammış.
Ben her şeyin farkındayım, sen değilsin. Elinde virüsün yapay olduğuna dair bir kanıtın bile yok, uydurmayı bırakın artık. SARS VE MERS virüsleri hakkında bilgin olsa bu virüse zaten yapay demezdin. Benzerlik seviyeleri %91 civarı, çıkıp yapay diyorsun sen, kanıtın nerede?su anda çinde sorun çözülmeye başladı ekonomilerini düzeltmek için ürettiği ilaçları çok fahiş fiyatlara satıyorlar bilgine.
Virüsün sıcakta yaşayamaması tamamen bir söylenti havada 3 saat kalması aynen öyle sonuçta virüsün kanat çırpacak hali yokAnnemin arkadaşı eczacı bu arveles majezik türü ilaçları kullanmayı sadece parol kullanın demiş. Ona bile bağışıklı galiba
Virüsün sıcakta yaşayamaması tamamen bir söylenti havada 3 saat kalması aynen öyle sonuçta virüsün kanat çırpacak hali yok
katılıyorum hıocamYaparlar, çünkü orası amerika. Bence bu virus nükleer bir silah.