Aurelion Sol Scripte Eklenmeli mi?

Jeg liker ikke når folk gir meg ting
Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
Öncelikle herkese Hayırlı Ramazanlar dilerim. Bir League of Legends maçımda karşı takımda Aurelion Sol vardı ve ben onu biraz küçümsedim. Erken oyunda lane de kaybetse bile ilerleyen süreçlerde takım savaşlarında büyük katkısı olan Aurelion Sol'un scripte eklenmesini düşünüyorum. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Üye
Ödüller
4
şuan için erken bence biraz daha beklemek lazım

Moderator
Ödüller
17
Ben şahsen zamanla eklenebilir diye düşünüyorum onun dışında pek bir şey ifade etmez her türlü ekarte edilebilir bir karakter zaten

Madem Güneş Tepeden Vurdu Gölge Ayağımızın Altıdır
Onaylı Üye
Ödüller
3
Öncelikle herkese Hayırlı Ramazanlar dilerim. Bir League of Legends maçımda karşı takımda Aurelion Sol vardı ve ben onu biraz küçümsedim. Erken oyunda lane de kaybetse bile ilerleyen süreçlerde takım savaşlarında büyük katkısı olan Aurelion Sol'un scripte eklenmesini düşünüyorum. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Dostum zaten her karakter otomatik dodge atmıyormu karakter fark ediyormu scriptte ?

Jeg liker ikke når folk gir meg ting
Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
Dostum zaten her karakter otomatik dodge atmıyormu karakter fark ediyormu scriptte ?
Hocam her karakter dodge atıyor evet doğru. Fakat benim demek istediğim oynanış scripti getirmeli mi? Yani space tuşuna basıp kendi kendi skill atmasından bahsediyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
4
Eklenmeli acil

Ultra Üye
Ödüller
6
ben gerek olmadığını düşünüyorum ondan önce eklenmesi gereken çarlar var

Onaylı Üye
olmayan karakterlerin gelmesi her zaman iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
4
Bana çok hantal geliyor evade falan çok sağlıklı çalışırmı bilemedim

Madem Güneş Tepeden Vurdu Gölge Ayağımızın Altıdır
Onaylı Üye
Ödüller
3
Hocam her karakter dodge atıyor evet doğru. Fakat benim demek istediğim oynanış scripti getirmeli mi? Yani space tuşuna basıp kendi kendi skill atmasından bahsediyorum.
Anladım hocam da onun faydası varmı ben kullanıyorum cok kotu atıyor skılleri siz memnun musunuz ?

Onaylı Üye
Ödüller
1
eklenebilir de biraz zor ayarlanmaz mı hocam bence onun yerine milio daha güzel olur

AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.