Onaylı Üye
ablamın yarın dogum gunu ne alayım yardım lazm
parfüm istiyordu parfüm aldm bendekanka aktif kullanabileceği teknolojik bir şey daha hoşuna gidebilir
parfüm aldık abimle birlikte istiyorduGümüş yüzük veya kolye alabilirsin.
İyi yapmışsınız hocam parfüm kâfidir tarzında kıyafet, çiçek vs de alabilirsinizparfüm istiyordu parfüm aldm bende
Post automatically merged:
parfüm aldık abimle birlikte istiyordu
Parfüm de güzel bir alternatif hocam, hatta güzel bir incelik olmuş .)parfüm istiyordu parfüm aldm bende
Post automatically merged:
parfüm aldık abimle birlikte istiyordu
kral cok mantıklı da keske öncedn yazsaymıssın parfüm aldım yaKendisinin en beğendiği bi fotosunu karakalem olarak yaptır
parfüm pahalıydı abimle birlikte aldık aldıgımız parfümü cok istiyorduİyi yapmışsınız hocam parfüm kâfidir tarzında kıyafet, çiçek vs de alabilirsiniz
teşekkürlerParfim de güzel bir alternatif hocam, hatta güzel bir incelik olmuş .)
ayıcık alıp üstüne ablanın ismini yazablamın yarın dogum gunu ne alayım yardım lazm
nelerden hoşlanıyor biraz bahsedersen ona göre önerelim lakin makyaj yapıyor ise kaliteli bir makyaj malzemesi alabilirsin çoğu kız seviyor öyle hediyeleri...ablamın yarın dogum gunu ne alayım yardım lazm
hocam bence melek kolyesi alabilirsin güzel ve hoş dururablamın yarın dogum gunu ne alayım yardım lazm