Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğer ablanız kitap okumayı seviyorsa, kitap. Eğer ablanız müzik dinlemeyi seviyorsa, kulaklık. Eğer ablanız spora ilgi duyuyorsa, spor çantası. Eğer ablanız yemek yapmaktan hoşlanıyorsa, tarif kitabı. Yani bence ablanızın sevdiği bir aktivite için bir hediye alsanız güzel olur. Bileklik veya parfüm çok klasik olurdu.
En iyisi ilgi alanına göre bir şey almak bunları da en iyi sen bilebilirsin, bence manevi hediyeler daha değerli oluyor, içinde ikinizin çocukluk resmi olan bir kolye vs yaptırabilirsin
Kardeşinizin ne sevdiğine ve nelerden hoşlandığına bağlı olarak değişir. Favori yazarından bir kitap, bir takı veya en sevdiği mağazaya veya restorana hediye kartı gibi ilgi alanlarını yansıtan düşünceli bir hediye düşünebilirsiniz. Veya, yakındaki bir şehre günübirlik gezi veya bir yemek pişirme sınıfı gibi özel bir deneyim planlayabilirsiniz. Ne yaparsanız yapın, eminim kardeşiniz iyi bir hediye bulma konusunda gösterdiğiniz çabayı takdir edecektir!
gösterisli seyleri cok seviyolar ben parfum almani mantikli buldum fakat bir tane kolye almani da tavsiye ederdim. elbiselerle kombinlecek guzel olanlardan. her giydiklerindede hatirlarlar surekli kullanacagi bir esya olabilirdi.