Onaylı Üye
Merhaba bu butona basınca masa1 ın durumu evet olacak nasıl yapabılırım veritabanında yeniyim :/
sql mi kullandın
yoksa normal form mu
Normal form butona basınca accesdeki kutu tikli olacaksql kullandın galiba?
Hocam bunu anlamadım accesdeki checkboxu evet yapmam gerekiyornormal formsa buton click
formuda tanımlamayı unutma
checkbox1.checked= true;
Evet derken aktif mi demek istedinNormal form butona basınca accesdeki kutu tikli olacak
Post automatically merged:
Hocam bunu anlamadım accesdeki checkboxu evet yapmam gerekiyor
Aynen hocamEvet derken aktif mi demek istedin
Hocam accesdeki kutu aktif olacak formdaki checkbox değilAynı şekilde
Checkbox.visible= true;
Checkbox.checked=true;
Normal nasıl update işlemini yaptıysan ayni sekildeHocam accesdeki kutu aktif olacak formdaki checkbox değil
Hocam lise3 üm bunları görmedim kutucuk falan bilgisayarıma bağlanıp gösterseniz yada yapsanız olurmu instagram hakancaca_Normal nasıl update işlemini yaptıysan ayni sekilde
Accesdeki kutuyu update yapacaksın
Ama onun için önce bir tane listview olsturacaksin adresden gelen verileri oraya alacaksın ordan update yapacaksın update kismina kutucuk koy bir tanede buton koy ona tiklandiginda yukarda soyledigim kodu yazacaksın update kodlarini biliyorsan direk yaparsin bilmiyorsan youtubede videolari var
Yapamazssan soyle
Bende 2 yim müsait olduğum zaman atarim bazen insanın kendi öğrenmesi lazım takıılı kalma hayal kur ,bir küçüğünden tavsiyede aldın hadi hayirlisıHocam lise3 üm bunları görmedim kutucuk falan bilgisayarıma bağlanıp gösterseniz yada yapsanız olurmu instagram hakancaca_
Teşekkürler hocamBende 2 yim müsait olduğum zaman atarim bazen insanın kendi öğrenmesi lazım takıılı kalma hayal kur ,bir küçüğünden tavsiyede aldın hadi hayirlisı
Yanlış anlamazsan bir şey daha söylemek isterim bu yapamamazlik aslında bilgi eksikliğinden de olsa asıl sebebi iyi öğrenememek mesela bu kutucukları txt yazı yazmayı ben kendim öğrendim örneğin dedim bu boolean bi değer olsa olsa ne olur true yada false farklı yöndende düşünmek lazım müsait olunca yazar atarim