C# ImGui - "89 82 EC000000" Offsetlerini byte dilinde nasıl yazdırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
Şimdi bu oyunda godMode hilesinin çalıştığı kod bloğu. Şimdi ben aynı şekilde "89 82 EC000000" şekilde bu offsetleri eklersem iki haneli olmadığı için hata veriyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu?

"89 82 EC000000" Şeklinde eklediğim de aldığım hata : at Program.<Main>$(String[] args) in C:\Users\Administrator\source\repos\gammm\gammm\Program.cs:line 70

C#:
if (renderer.godMode) // swed32 kütüphanesini kullanıyorum.
    {
        swed.WriteBytes(healthAddress, "90 90 90"); // Tiklendiğinde olacak offsetler.
    }
    else
    {
        swed.WriteBytes(healthAddress, "29 73 04"); // Tiklenmediğinde olacak offsetler.
    }

Olması gereken (Ama hata veriyor.) :
C#:
    if (renderer.godmodeMy)
    {
        swed.WriteBytes(myGodModeAddress, "90 90 90"); // Tiklendiğinde olacak offsetler.
    }
    else
    {
        swed.WriteBytes(myGodModeAddress, "89 82 EC000000"); // Tiklenmediğinde olacak offsetler.
    }

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
6 byte uzunluğundaki adrese 3 byte nop yazıyon

Üye
2 HİZMET YILI
6 byte uzunluğundaki adrese 3 byte nop yazıyon

Başka hangi veri türü ile yazabilirim? veya nasıl yazabilirim? bu işlerde yeniyim henüz kavramaya çalışıyorum. Şuan benim yazdığım kod da System.IndexOutOfRangeException: 'Index was outside the bounds of the array.' diye bir hata aldığım için. MemoryHackers Menü bu menüyü editlemeye çalıştım fakat yine başarılı olamadım. Cheat Engine da kalıcı offset vs. yapabiliyorum, bulabiliyorum. Fakat koda dökme aşaması gayet sorunlu geçiyor benim için. Bu konuda açıklayıcı bir şekilde bana yardımcı olabilirseniz ne mutlu bana... Başta sana ardından bana cevap verecek olan herkese şimdiden teşekkür ederim. Cevaplarınızı bekliyorum.

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Başka hangi veri türü ile yazabilirim? veya nasıl yazabilirim? bu işlerde yeniyim henüz kavramaya çalışıyorum. Şuan benim yazdığım kod da System.IndexOutOfRangeException: 'Index was outside the bounds of the array.' diye bir hata aldığım için. MemoryHackers Menü bu menüyü editlemeye çalıştım fakat yine başarılı olamadım. Cheat Engine da kalıcı offset vs. yapabiliyorum, bulabiliyorum. Fakat koda dökme aşaması gayet sorunlu geçiyor benim için. Bu konuda açıklayıcı bir şekilde bana yardımcı olabilirseniz ne mutlu bana... Başta sana ardından bana cevap verecek olan herkese şimdiden teşekkür ederim. Cevaplarınızı bekliyorum.
Merhaba, sitedeki menüyü kullanma, swed YouTube kanalındaki ImGui menüsü çok daha stabil çalışıyor onu dene.

Üye
2 HİZMET YILI
Merhaba, sitedeki menüyü kullanma, swed YouTube kanalındaki ImGui menüsü çok daha stabil çalışıyor onu dene.

Onunla başladım zaten fakat System.IndexOutOfRangeException: 'Index was outside the bounds of the array.' diye bir hata aldığım için ona geçeyim dedim.

Hata aldığım kod bloğu :

C#:
Swed swed = new Swed("metin2client"); // hata veren...
IntPtr moduleBase = swed.GetModuleBase("metin2client.bin");

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
"89 82 EC000000" yerine "89 82 EC 00 00 00" olarak ekle o zaman :kappajail:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...