Pistte sürebiliyorsun diye biliyorum ki pist belli bir zaman sonra sıkar.Ride 4 falan da güzel de boş mapte gezmesi sarabilir mi bilmiyorum.Ben antrenman acip bazi haritalarda oynuyorum halen,motor sesleri fizikleri olsun inanilmaz güzel
arabalara pek de ilgim yok ama yine de önerin için teşekkür ederim bi tane serbest takılarak motor sürebileceğim bi oyun arıyorumHocam motosiklet alanında pek de başarılı bir açık dünya oyunu yok maalesef. Dayz Gone, The Crew 2 var fakat öyle full serbest gezebileceğin oyunlar değil. Sna arabayla serbest gezebileceğin mükemmel bir oyun olan Forza Horizon 5'i de önerebilirim.
Pist yapılmış açık ormanlar falan da var italya da dağ yollari falan en azindan zevk almaya baksin.Dedigin gibi motor oyunu cidden yok bunların haricindePistte sürebiliyorsun diye biliyorum ki pist belli bir zaman sonra sıkar.
Grafik ve oynanış olarak çok güzel oyun da işte, sadece pistlerde geçiyor. Benim tercihim forza mantığında bir motosiklet oyunu çıkarılması fakat mümkün değil ya bence.Pist yapılmış açık ormanlar falan da var italya da dağ yollari falan en azindan zevk almaya baksin.Dedigin gibi motor oyunu cidden yok bunların haricinde