gruplar varda göndermiyorlar dostum geçen dönemin pdf leri var onlardanda 20 sorudan 2 tanesi çıkıyor googleye yazsam telefondan bu seferde uzun sorularda olduğu için çıkmıyor yada süre yetmiyor aşırı sıkıntı yaptım kendimebulursan banada lazım
telegramdaki kanallar acele etmeyin atacağız diyorlar pusuda bekliyoruz umarım olur gönderirlerse bende isteyen kişilere göndereceğimknk sen iyi bi araştır vardır ama zor bulunuyor telegramda fln bulursun belki
burada yok zaten buradan giren kişiler varsa belki telegramda bildikleri yerler vardır diye yazdımBu forumda böyle bir grup olduğundan emin değilim.
ahh telgrafta tanıdık bir şey gördüm. bir araştırayım en kısa zamanda paylaşırımburada yok zaten buradan giren kişiler varsa belki telegramda bildikleri yerler vardır diye yazdım
tamamdır dostum beklemedeyimahh telgrafta tanıdık bir şey gördüm. bir araştırayım en kısa zamanda paylaşırım
rez - bulursan salla buraya da yararlanakMerhaba Arkadaşlar Açık Lise İçin (Güncel) pdf paylaşan grup yada bildiğiniz yerler varmı aceba ? son 9 derse gireceğim mezunum
verdiler ama net pdf yok bir dersten neredeyse full çektim diğerinden ise hiç çıkmadırez - bulursan salla buraya da yararlanak