Acil Yardım Kafayı Sıyırmak Üzereyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Son 2 3 gündür kablolu/kablosuz interneti kullanmayıyorum youtıbeye girilmiyor lole girilmiyor telefondan ise çok rahat kullanıyorum sorunun donanımsal olmasından korkuyorum sorun donanımsal ise nasıl anlarım umarım yazılımsaldır yardım edenin elleri dert görmesin

Peace at home peace in the world
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Leptop kullanıyosan arka kapağı açtığında bazı modellerde wifi kartı bulunmaktadır internetten izleyerek bakabilirsin.Bu kartın kablolarını kontrol etmeni öneririm.

Üye
7 HİZMET YILI
Son 2 3 gündür kablolu/kablosuz interneti kullanmayıyorum youtıbeye girilmiyor lole girilmiyor telefondan ise çok rahat kullanıyorum sorunun donanımsal olmasından korkuyorum sorun donanımsal ise nasıl anlarım umarım yazılımsaldır yardım edenin elleri dert görmesin
kablolu kullanıyosan benim başıma geldi kabloyu çıkar üfle toz felan kalınca çok etki ediyor birde öyle dene yine olmazsa ölçü aletin varsa kablolarin içi kopukmu bi test et

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kablolu ıcın modemını kontrol ettınmı butun ısıkları yanıyormu resetle olmadı en son care musterı hızmelterını aramak

Death is not the greatest loss in life
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Telefondan sorunsuz bağlanabiliyorsan donanımdan kaynaklı olabilir dostum, deneme yanılma yöntemi ile bulabilirsin. Fakat hem kablo hem kablosuz bağlanamıyorum diyorsun yazılımsal da olabilir biraz uzun ama farklı bir işletim sistemi ile sonuç alabilirsin.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
vodafone kullanıyorsanız arayıp arıza kaydı oluşturun uzaktan erişimle telekom hallediyor hem wifi hem kablolu baglanamıyorum diyor arkadaş

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
port kablosundan kaynaklı olabilir, kabloyu değiştirmeyi dene, eğer olmazsa bağlı bulunduğun servisi arayıp arıza kaydı oluştur.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bendede oluyor ara sıra modem arayüzüne girip fabrika ayarlarına sıfırlıyorum yeniden kurulum yapıyorum sorun kalkıyor bi denemeni öneririm

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
internete giremiyorsan önce sağlayıcını arayacaksın onlarda sana ne yapman gerektiğnini bir bir söyleyecekler teknik bi sıkıntıysa onlar halleder

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Sadece Belirli yerlere giremediğini söylemişsin , bu yüzden donanımsal bir sorun yoktur endişelenme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...