Açtığım Crossfire konusu neden kapatıldı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Güncel hile çalıştırmak için uygun bölümde konu açıyorum, siliniyor. Konu kapanıyor, ne yapalım peki? Hile güncel diyor, yorumlarda millet açamamış. Çözüm için konu açmayalım mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Çözüm değil sorun olarak açacaksın

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
1653237350873.png

Öncelikle belirtmeden geçmek istemedim, kuralları okumadan iş yaparsanız daha çok konunuz kilitlenir ya da silinir. Bu açmış olduğunuz konunun yeri ve başlığı yanlış mesela. Tavsiyem önce bir forum kurallarını okumanız olur.

1653237517982.png

Bu konuda size gerekli cevabı verdik, hile paylaşımları için hile kategorisine bakılır. Orada yoksa paylaşılmasını beklemelisiniz. Üyeler ya da yetkililer tarafından paylaşılabilir, bu konu hakkında net bir bilgi verebilmemiz mümkün değil.

İkincisi bu konuda cevabını aldığınız halde aynı konudan ikinci kez açmışsınız, cevabını aldığınız konunun aynısını sırf verilen cevabı beğenmediğiniz için açamazsınız. Onun için de zaten gerekli uyarı işlemleri yapılmış.

MemoryUI hileleriyle alakalı bir sorun yaşıyorsanız hile teknik yardım kategorisinde konusunu açabilirsiniz. Konu kilit.

Ek olarak bu konunuz için uyarı verilmeden işlem yaptık, forum kurallarını okumanız için. Forum kurallarını okuyun derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...