Açtığım Konu Hakkında!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
İnsanlara yardımcı olmak adına bir konu açıyorum ve konu önceden forumda olmamasına rağmen (Cerberus 1.4.4) forumda konu mevcuttur diye konumu kaldırıyorsunuz. Ardından bir kaç dakika sonra konuyu güncellemiş gibi yorum atarak indirme linki eklediniz önceden açtığınız konuya. Burada insanlara yardımcı olmak adına uğraşıp konu açıyoruz açtığımız konu da düzensiz, linksiz forum kurallarına aykırı bir durumda değil ancak bir kere pat diye incelenmeden kaldırılıyor. Konu da eski olan tek şey sadece video idi onun için de 15 dakikadır uğraşıyorum düzenledim ama konum çoktan çöpte. 0.13 versiyonunda da konu açmıştım forumda eski sürümü olmasına rağmen çoğu yetkili bir şey dememişti ve konu şu an bile duruyor. Eyvallah diyorum​

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
Emegin içinm sagol ama daha önceden acılmış hazır bir konuyu güncelmemek daha mantıklı ve sen böyle konu acarak konu kirliligi yaratıyosun bi şikayetin varsa admine özel mesaj yolu ile iletebilirsin.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Emegin içinm sagol ama daha önceden acılmış hazır bir konuyu güncelmemek daha mantıklı ve sen böyle konu acarak konu kirliligi yaratıyosun bi şikayetin varsa admine özel mesaj yolu ile iletebilirsin.

Başkası yapsa belki bu kadar takmazdım ama sen ki Eqinox emektar bir insan. Canınız sağolsun, her kırgınlık geçer. İyi geceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...