Seçkin Üye
Arkadaşlar Açtığım Konular Geç Geliyor Mod Onayı Gibi Birşey Söylüyor Aynı Şey Yazdığım Mesajlardada Öyle Bilgisi Olan Varmı ?
ilk olarak yönetiçilerin onay vermesi gerekiyor kontrol ediyorlar form kurallarına göre paylaşım yapıp yapmadığınıArkadaşlar Açtığım Konular Geç Geliyor Mod Onayı Gibi Birşey Söylüyor Aynı Şey Yazdığım Mesajlardada Öyle Bilgisi Olan Varmı ?
Eğer konu spamliyorsan veya mesaj site otomatik olarak senin yorumlarını veya konularını yönetici izinini geçiriyor eğer spam a yonelikse onaylanmiyor sorun yoksa paylasiliyorArkadaşlar Açtığım Konular Geç Geliyor Mod Onayı Gibi Birşey Söylüyor Aynı Şey Yazdığım Mesajlardada Öyle Bilgisi Olan Varmı ?
Tüm kullanıcılara gösterilmesi için onay bekleniyor. Diyor Ve Bazen Direk Paylaşılıyor Bazense Bekletiyor Baya Neye Göre Bekliyoruz Bilgin Varmı ?Eğer konu spamliyorsan veya mesaj site otomatik olarak senin yorumlarını veya konularını yönetici izinini geçiriyor eğer spam a yonelikse onaylanmiyor sorun yoksa paylasiliyor
ya resim falan koyuyorsan onay bekliyor düz yazıyı direk paylaşıyorTüm kullanıcılara gösterilmesi için onay bekleniyor. Diyor Ve Bazen Direk Paylaşılıyor Bazense Bekletiyor Baya Neye Göre Bekliyoruz Bilgin Varmı ?
Bilgi İçin Teşekkür Ediyorum Artık Konularımı Ona Göre Açaçağım.ya resim falan koyuyorsan onay bekliyor düz yazıyı direk paylaşıyor
ne demek yardımcı olduysam ne mutlu bana unutmadan çok falza büyük harf ve yazı renklendirmesi kullanma ban yersinBilgi İçin Teşekkür Ediyorum Artık Konularımı Ona Göre Açaçağım.
Tekrardan bilgi için sağol bunu bilmiyordumne demek yardımcı olduysam ne mutlu bana unutmadan çok falza büyük harf ve yazı renklendirmesi kullanma ban yersin
başıma geldi ordan biliyorum başkasının başına gelsin istememTekrardan bilgi için sağol bunu bilmiyordum![]()