Üye
Arkadaşlar adblock varmı yokmu bilmiyorum baktım hiçbir yerde yok pubg hilesini aktif edemiyorum enter basınca hile menüsü gelmiyor bilen varsa yazabilirmi acaba
1- Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.Arkadaşlar adblock varmı yokmu bilmiyorum baktım hiçbir yerde yok pubg hilesini aktif edemiyorum enter basınca hile menüsü gelmiyor bilen varsa yazabilirmi acaba
directx yap düzelirArkadaşlar adblock varmı yokmu bilmiyorum baktım hiçbir yerde yok pubg hilesini aktif edemiyorum enter basınca hile menüsü gelmiyor bilen varsa yazabilirmi acaba
Hocam, Gameloop ayarlarından "DirectX+" seçmeniz gerekiyor.Arkadaşlar adblock varmı yokmu bilmiyorum baktım hiçbir yerde yok pubg hilesini aktif edemiyorum enter basınca hile menüsü gelmiyor bilen varsa yazabilirmi acaba
Lobideyken enter tuşuna basın diyor ya. oyunu açıyorum ve lobi açıldığı zaman enter tuşuna basıyorum ama hile aktifleşmiyor. EZPUBGM yazısı, menüsü gelmiyor.Detaylı bir görüntü yada tam olarak sorunu atar mısınız? Yazdığınızdan bir sürü sorun ortaya çıkabilir. Detaylandırabilir misiniz?
1- Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.Arkadaşlar adblock varmı yokmu bilmiyorum baktım hiçbir yerde yok pubg hilesini aktif edemiyorum enter basınca hile menüsü gelmiyor bilen varsa yazabilirmi acaba