Adımı ve Rank'ımı değiştirmek istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
İyi günler iyi forumlar,daha önceden forumda S.Moderator ve Grafiker olarak Aynı isim ile "AestheticArtz" ile yani.İsmimin Peatham Olarak değiştirmek istiyorum İsim Mevcutsa #Peatham Olabilir.Rank'ıda Emektar Üye Gibi Old Yetkili Bi Rütbe Mevcutmudur Teşekkürler. İyi forumlar

YDDZBz.png

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Bır Troll Daha Ahahahahahaha  Qwe:aSDDAS  KURUCU Yapalım senı Veya Ozel Uye :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
CrawLTC' Alıntı:
Bır Troll Daha Ahahahahahaha  WQEQWE

Troll'dan Kasıt , eski s.mod ve grafikerim konularıma göz atabilirsin boş yapma.Gerekli Kişiler geldiğinde zaten verilen cevabı görürsün,forum kullanmayı bilmediğin diksyonundan belli oluyor,random atmalar,boş yorum ve konular,gereksiz imza düzeni.Ahh evet evet,sağdan git lütfen.

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar saçma sapan şeyler yazmayın sizin kullandıgınız rankların çizimi bana ait,konularımdan bakabilirsiniz. Üyelik tarihimde açık ve net ortada.

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Hımm nick değişikliği yapmıyoruz ve rank sistemi var sitede konu ve yoruma göre oto atıyor konularımdan bulabilirsiniz

MRDizzy (✔)
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Kardeş Emektar Üye Banada Versinler Ozaman Kaç Senedir Bu Forumdayım Tarih Belli :)

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Dizzy' Alıntı:
Kardeş Emektar Üye Banada Versinler Ozaman Kaç Senedir Bu Forumdayım Tarih Belli :)

Kimsenin Rankında Gözüm yok Emaktarlık süreye ve konuya baglı değildir Emek vermiş Forum üzerinde Hakkı olan Old yetkililere verilir.Konu sayısına göre v.s verilmez süreye görede verilmez,iyi forumlar

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
AestheticArtz' Alıntı:
Dizzy' Alıntı:

Kimsenin Rankında Gözüm yok Emaktarlık süreye ve konuya baglı değildir Emek vermiş Forum üzerinde Hakkı olan Old yetkililere verilir.Konu sayısına göre v.s verilmez süreye görede verilmez,iyi forumlar

Emektar üye forumda emek vermiş ve forum üzerinde hakkı olan old "üyelere yada yetkililere" verilir. Konu sayısına ve mesaj sayısına daha çok bağlıdır. Şahsiyetin forumda emeği olabilmesi için konu sayısının ve mesaj sayısının belirli sınırların üstünde olması gerekir. Sadece rank yaparak emektar üye olunmaz, olunamaz. Yapan forum varsa da onların emektar üyeleri bizimkiler kadar emektar değil demekki.

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
AestheticArtz' Alıntı:

Emektar üye forumda emek vermiş ve forum üzerinde hakkı olan old "üyelere yada yetkililere" verilir. Konu sayısına ve mesaj sayısına daha çok bağlıdır. Şahsiyetin forumda emeği olabilmesi için konu sayısının ve mesaj sayısının belirli sınırların üstünde olması gerekir. Sadece rank yaparak emektar üye olunmaz, olunamaz. Yapan forum varsa da onların emektar üyeleri bizimkiler kadar emektar değil demekki.

Zaten Emektar Üye olmak istediğimi söylemedim."Old Yetkililere verilebilecek herhangi bir rank var mı?" Dedim,Bu konuyu asıl açma sebebim isim değişikliği

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
AestheticArtz' Alıntı:
Arkadaşlar saçma sapan şeyler yazmayın sizin kullandıgınız rankların çizimi bana ait,konularımdan bakabilirsiniz. Üyelik tarihimde açık ve net ortada.

Vay Be Kardeşim Helal Olsun Emeğine Sağlık. Çok Güzel Ranklar Yapmışsın. Tanışmıyoruz Ama Tekrardan Hoşgeldin. 

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
kingwar729' Alıntı:
AestheticArtz' Alıntı:

Vay Be Kardeşim Helal Olsun Emeğine Sağlık. Çok Güzel Ranklar Yapmışsın. Tanışmıyoruz Ama Tekrardan Hoşgeldin. 

Hoşbulduk Teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...