Süper Üye
ilk attığın diğerlerinden daha iyi gibi
Maskeli çizimlere ben de düşkünüm. Önerini dikkate alacağım dostum teşekkürler <3Maskeli olan 3. Çok hoşuma gitti maskelere bayılıyorum ama en çok etkiliyen kırmızı renk koyu kırmızıya bayılıyorum umarım çizimlerinde daha fazla maskeli çizimler olur
İyi dileklerin için teşekkürler dostum <3Fotoğraflara bakınca amatör olarak uğraştığının farkına varılıyor. Ama başlamak ve yapmakta birşey üstüne düşersen eğer daha da güzel şeylerin ortaya çıkacağına inanıyorum. Başarıların devamını diliyorum.
Karakalem çizimini bıraktım kankam. Eskiz defterimde gerçekçi portre çizimleri bulunuyor fakat şuan dijitale yoğunlaştığım için tasarım niyetine yapıyorum. Kendimi geliştirmeye devam ettikten sonra ve tam olarak kavrayabilirsem dijital portre çizimlerine geçeceğim. Önerin ve fikrin için teşekkürler <3Kaliteli cizilmis hocam biraz abarti olmus renkler falan daha gercege yakin seyler cizmeye calisabilir misin?
Yoru çıkmadan önce yapmıştım lekwqjleqwkjewq ama evet oldukça andırıyor. Sen söyleyene kadar aklıma bile gelmemişti. Fikrin için teşekkürler <3Son resim gerçekten çok iyi olmuş. Bir yoru oyuncusu olarak kıskanmadım değil![]()