Adobe Illustrator fotoğraf tasarımlarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
montaj nasıl yapılır bilen varsa yardımcı olabilirmi lütfen?

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Son resim gerçekten çok iyi olmuş. Bir yoru oyuncusu olarak kıskanmadım değil :D

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
çok iyi olmuş MAAŞALLAH kardeşim
Cat Wow GIF

sudo su
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Maskeli olan 3. Çok hoşuma gitti maskelere bayılıyorum ama en çok etkiliyen kırmızı renk koyu kırmızıya bayılıyorum umarım çizimlerinde daha fazla maskeli çizimler olur
Maskeli çizimlere ben de düşkünüm. Önerini dikkate alacağım dostum teşekkürler <3
Post automatically merged:

Fotoğraflara bakınca amatör olarak uğraştığının farkına varılıyor. Ama başlamak ve yapmakta birşey üstüne düşersen eğer daha da güzel şeylerin ortaya çıkacağına inanıyorum. Başarıların devamını diliyorum.
İyi dileklerin için teşekkürler dostum <3

Kaliteli cizilmis hocam biraz abarti olmus renkler falan daha gercege yakin seyler cizmeye calisabilir misin?
Karakalem çizimini bıraktım kankam. Eskiz defterimde gerçekçi portre çizimleri bulunuyor fakat şuan dijitale yoğunlaştığım için tasarım niyetine yapıyorum. Kendimi geliştirmeye devam ettikten sonra ve tam olarak kavrayabilirsem dijital portre çizimlerine geçeceğim. Önerin ve fikrin için teşekkürler <3

Son resim gerçekten çok iyi olmuş. Bir yoru oyuncusu olarak kıskanmadım değil :D
Yoru çıkmadan önce yapmıştım lekwqjleqwkjewq ama evet oldukça andırıyor. Sen söyleyene kadar aklıma bile gelmemişti. Fikrin için teşekkürler <3
resim_2021-12-20_102250.png

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Eline sağlık ama biraz daha emek harcarsanız daha güzel olabilir

HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
İlk tasarım daha iyi diğer ikisini pek beğenmedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...