Video montaj dersi TAVSİYE

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Merhaba, Video montaj dersi almak istiyorum. Şimdiye kadar Afgan Rasulov'dan Temel seviye Adobe premiere dersi aldım.
Youtube'dan Designus kanalından da şimdi After Effects dersleri alırıyorum. Daha iyi ilerlemem için ne yapmalıyım?

Only Tuna
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Telegramda bazı kanallar var orda eğitim setleri paylaşılıyor oralara göz at derim ücretli udemy kursalarını dosya halinde paylaşıyorlar vs.

ACILAR VE KEDER
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kardeşim YouTube den olacak birsey değil paralı udmy den izle cok yararli udmy sıfırdan anlatıyor

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Daha iyi ilerlemen için kesinlikle ingilizce öğrenmen lazım ister Afgan olsun ister başkası olsun türkler bu konularda nekadar iyi olurlarsa olsunlar maalesef ki yabancılara yetşemiyoruz udemy'den yabancı kaynaklı bi ders dinle bence.

Only Tuna
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Daha iyi ilerlemen için kesinlikle ingilizce öğrenmen lazım ister Afgan olsun ister başkası olsun türkler bu konularda nekadar iyi olurlarsa olsunlar maalesef ki yabancılara yetşemiyoruz udemy'den yabancı kaynaklı bi ders dinle bence.
aynen aslında ingilizcen olursa bir nebze kendinde öğrenebilirsin belki deneme yanılma ile

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kardeşim YouTube den olacak birsey değil paralı udmy den izle cok yararli udmy sıfırdan anlatıyor
Ben sana katılmıyorum, sadece youtube'u kullanarak ileri seviye after effects öğrenilebilir. Önemli bir nokta var ama sadece Türkçe videolara değilde İngilizce videolarada bakmak lazım. Gerçekten isteyen başarıya ulaşır.

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Udemy'de kaliteli kurslar var oralara bak ve bence Türkçe anlatan da gayet güzel kişiler var. Ama ingilizce de öğrenmeni tavsiye ederim kesinlikle dünya dili sonuçta

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kankam ben zamanında youtube üzerinden türkçe ve ingilizce kanallardan öğrendim sende öyle yapabilrsin

Malei
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşının yukarıda söylediği gibi, Udemy ucuz fiyat ve iyi malzeme kursları.
Bu yüzden bir göz atın.
Buna ek olarak, birçok ücretsiz kurs da vardır.
Youtube'da parça aramak zorunda kalacaksınız.

zFOX
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
güzel tavsiyeler olursa benim içinde yararlı olur .

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Telegramda bazı kanallar var orda eğitim setleri paylaşılıyor oralara göz at derim ücretli udemy kursalarını dosya halinde paylaşıyorlar vs.
Telegram kanallarının bazıları var ama içerikleri boş oluyor
Post automatically merged:

Udemy'den Afgan Rasulov'un kursunu aldım tekrar. Biraz da ona bakacağım

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Orta Seviye ingilizcem var. Hala daha geliştiriyorum. Yabancı kaynaklar Aklıma gelmemişti Teşekkür ederim.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Facebookta gruplar bunun hakkında kardeşim ordan bulursan yardımcı olurlar :)

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
search on google you will find some telegram groups there.they will teach you some are private and some are free.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Udemy eğitimi alabilirsin hem orada hocaya soru da sorabiliyorsun yardımcı olacaktır

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
After effects eğitim seti satın alabilirsin.

hello There
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Youtube Hocam diye bir kanal var ordada ufak tefek bişeler öğretiyor bilmiyorum istediğin seviyede şeyler anlatıyormudur ama bir bak istersen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...