ADSL Kablosu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar benim 15 gündür paket değiştirmeme rağmen internetim gelmiyor. Önceden her gece internetim hızlanırdı (15 gün önce) sonra adsl kablomun modeme girişi olan yerinde bir sorun oldu ve birazını kesip bilgisayarcıdan adsl kablosu aldık ve kabloyla birleştirip modeme taktık ve sorunsuz calıstı. Ama onu taktıktan sonra geceleri internetim hızlanmadı ve bende zaten internetin yavaş olduğunu düşünerek pakedimi değiştirdim. 15 Gün önce değiştirdim ama halen birşey yok ortada. 2 Gün bekleyin gelcek dediler gelmedi 10 kereye yakındır arıyorum henüz bir sonuç alamadım bir kaç kez bekleyin dediler ekip göndericez dediler 9 gündür ekipleri bekliyorum hiçbirşey olmadı henüz. 16MBPS İnternete geçtim vodafone tarafından geçiş yaptığım görünüyor ama hızı alamıyorum acaba adsl kablosundan olabilirmi? Bu ihtimal varsa ona göre hareket edicem şikayet etmeyi planlıyorum bugün ama ondansa haklarını yemeyeyim. Lütfen bilenler yardımcı olsun.

Escalade
Üye
5 HİZMET YILI
Aynı problem bendede vardı türknet'ten kablonette geçtim çok memmnum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ya geleceklerini söylüyor ama gelmiyorlarsa şikayet etmekte haklsındır ADSL kablosundan kaynaklanamaz altyapı modem veya özelliklere göre değişir .

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
vodafone lanet i bende de var indirme hızım 0.7 paket 10 mb boyle bişey olabilir mi

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bilgisayarcıya git ve onlara şun u söyle bana cat6 (ket6) kablo verin de o kablo ile dene benimde başıma geldi bu kablo ile sorunu çözdüm

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
adslden vdsl geçiş yapmış olabilir misiniz?

Üye
8 HİZMET YILI
müşteri hizmetlerine 2 gün içinde gelmezseniz interneti kapatıcam diye tehtid et yüksek ihtimal gelirler 3. gün

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
gelmiyorlarsa şikayet etmelisiniz kablodan olduğunu sanmıyorum

Warrior
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ankastredeki kablolar eskimis veya oksitlenmis olabilir internetten veya bilindik bir yerden adsl kablosu alınız sorunuz duzelecektir.
Post automatically merged:

müşteri hizmetlerine 2 gün içinde gelmezseniz interneti kapatıcam diye tehtid et yüksek ihtimal gelirler 3. gün
Musteri hizmetlerine tehdit en iyi çözüm

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
I have the same problem and still not able to resolve .

Üye
5 HİZMET YILI
kablo ile ilgili değil kesinlikle altyapı ile ilgili bir durum kontrol etmeleri için ilgili ıssi aramanı tavsiye ederim.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
anladığım kadarıyla kabloları birbirine ek yapmışsınız bu veri aktarma hızını düşürebilir

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
alt yapıda işlem yapıyorlardır ondan kaynaklıdır

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
metresi 5 liraya kablolar satılıyor al 4-5 mtre kafanı rahat yaşa net hız sorunu olmaz

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ben hiç bir internet sağlayıcısının müşteri odaklı olduğunu düşünmüyorum gelmedilerse şikayet etmelisin dostum bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...