- Yasaklandı
Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
benim sistemim çalıştırır mı, sistem gereksinimleri, sistem gereksinimleri önerilen, sistem gereksinimleri en az, sistem gereksinimleri maxsimun, sistem gereksinimleri minimum, Aegis Defenders Sistem Gereksinimleri, Aegis Defenders, Platform oyunları, liste, düşük, seviye sistemde, geniş bakış açısı, daha eğlenceli, Rahat bir oyun deneyimi, ihtiyaç, araştırma, araştırma yapınız, satın alma kararı, piyasasında

Aegis Defenders sistem gereksinimleri belirlendi.Son zamanlarda piyasaya bir çok platform oyunları sürülmeye başladı.Bu platform oyunlarından biri olan Aegis Defenders bekleyen oyuncuları ile buluşarak olumlu yönlerde eleştiriler aldı.Geniş bir bakış açısına sahip,düşük sistemlerde sorun yaratmayacak efeklere sahip.Bu tür oyunlarda önemli olan tek özellik zorluk derecesidir.

Minimum Sistem Gereksinimleri
CPU – İşlemci: Intel Core 2 Duo E5200
RAM: 4 GB RAM
GPU – Ekran Kartı: GeForce 9800GTX+ (1GB)
DirectX: Version 10
İşletim Sistemi: Windows 7
Alan: 2 GB
Önerilen Sistem Gereksinimleri
CPU – İşlemci: Intel Core i5
RAM: 8 GB RAM
GPU – Ekran Kartı: GeForce GTX 560
DirectX: Version 11
İşletim Sistemi: Windows 10
Aegis Defenders sistem gereksinimleri belirlendi.Son zamanlarda piyasaya bir çok platform oyunları sürülmeye başladı.Bu platform oyunlarından biri olan Aegis Defenders bekleyen oyuncuları ile buluşarak olumlu yönlerde eleştiriler aldı.Geniş bir bakış açısına sahip,düşük sistemlerde sorun yaratmayacak efeklere sahip.Bu tür oyunlarda önemli olan tek özellik zorluk derecesidir.
Minimum Sistem Gereksinimleri
CPU – İşlemci: Intel Core 2 Duo E5200
RAM: 4 GB RAM
GPU – Ekran Kartı: GeForce 9800GTX+ (1GB)
DirectX: Version 10
İşletim Sistemi: Windows 7
Önerilen Sistem Gereksinimleri
CPU – İşlemci: Intel Core i5
RAM: 8 GB RAM
GPU – Ekran Kartı: GeForce GTX 560
DirectX: Version 11
İşletim Sistemi: Windows 10