Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Crossing Souls sistem gereksinimleri, sistem gereksinimleri, Crossing Souls sistem, Crossing Souls sistem ozelikleri, Crossing Souls, Oldukça düşük sistem gereksinimler, Oldukça düşük, Crossing Souls, aksiyon, aksiyon, macera, Grafikleri, Benim sistemim çalıştırır mı, endişe yapmana, tablosu, laptop, ikisinde,
:resim:
1519306839263.jpg

:not:
Crossing Souls sistem gereksinimleri sizler için oyun çıktığı gibi hazırladık. Oldukça düşük sistem gereksinimlerine ihtiyaç duyan Crossing Souls aksiyon ve macera oyunları sevenler için keyifli. Grafikleri ağır olmasa da 4 gb yer istemesi gibi bir durumla karşı karşıyayız.

Benim sistemim çalıştırır mı?
Bu dönemlerde inanılmaz derecede düşük özelliklere sahip bilgisayar kullanılmıyorsa sistemin bu oyunu paşa paşa çalıştıracaktır. Konu ile ilgili endişe yapmana gerek yok, ortalama bilgisayara sahipsen zaten hava sana hoş dostum.
Sisteminin çalıştırıp çalıştırmayacağından emin değilsen aşağıda senin için güzel bir yorum tablosu oluşturduk.
Arkadaşlarınla güzel vakit mi geçirmek istiyorsun, ya benim zamanım az ve bu tarz aksiyon macera oyunları seviyorum diyorsan sistem gereksinimlerin bunun için yeterli olacaktır. Düşük gereksinim istediğinden masaüstü veya laptop olarak ikisinde de kullanabilirsin. İyi keyifler diliyorum .
:video:
:calis:

Minimum Sistem Gereksinimleri

CPU – İşlemci: Intel Core2 Duo E4500 (2 * 3000)
RAM: 1 GB RAM
GPU – Ekran Kartı: GeForce 9600 GT (256 MB)
İşletim Sistemi: Windows Vista/7/8/8.1/10 x86 and x64
Alan: 4 GB

Önerilen Sistem Gereksinimleri

CPU – İşlemci: Intel Core i3-2100 (2 * 3100)
RAM: 4 GB RAM
GPU – Ekran Kartı: GeForce GTX 460 (1024 MB)
İşletim Sistemi: Windows Vista/7/8/8.1/10 x86 and x64
Alan: 4 GB

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...