Seçkin Üye
açabilirsin de farm yapamazsınSadece 2 client içinmi? daha fazla client açılabiliyormu?
açabilirsin de farm yapamazsınSadece 2 client içinmi? daha fazla client açılabiliyormu?
açabilirsin de farm yapamazsın
farm yapamaman server'la alakalı, seçkin üye olmadığım için deneyemiyorum ama hilenin çalışmaması için bi sebep yokhile çalışıyomu yani 2 clientten fazlasında? yaparım ben hile çalışıyosa
biliyorum kankacım oynadığım server multi farm engellide onuda geçmenin yolları varfarm yapamaman server'la alakalı, seçkin üye olmadığım için deneyemiyorum ama hilenin çalışmaması için bi sebep yok
hile server'a bağlı olduğu için çalışacağını düşünüyorum ama deneyemediğim için tahminden ötesine gidemem, deneyebilen birisi yardımcı olabilirbiliyorum kankacım oynadığım server multi farm engellide onuda geçmenin yolları var
tanıtımda 2 client found diyoda hilede onu merak ettim 2 clientten fazlasında hile çalışıyomu diye
I hadn't thought of that, thanks. but i can't deal with itmaybe you can multi farm with virtual box ,
nasıl oluyoruz onu işteİndirsen bile açamıyorsun üyelik grubun yetmiyor seçkin üye olman lazım
forum da mesaj ataraknasıl oluyoruz onu işte
only if reported , undetectedWhat is the risk of eating a ban?
GM gelir mesaj atar, cevap vermezsin hesabını 2 günlüğüne kitlerler ya da direk sınırsız ban atarlar. Otomatik bir ban yok şuan, hile undetected.Ban yeme riski nedir?
bugün değil ama elbet bir günkeşke kullanabilsem![]()