Uzman Üye
Biraz öyle biraz da değil sonuçta metin 2 yani gm gelir sorar yazar iş atar kandırabilmek senin elinde ama log tarafında belli bir sistem varmı bilmiyorum oto ban yedirmez diye düşünüyorumkardesim hile bu yani ban yemek normal her seyı goze alıcaksın
evetHala aktif olarak çalışıyor mu ?
birşey sorucam hileyi kullanmak için şimdi 300 mesaj mı atmam gerekiyor ben mi yanlış anladım ?
Evet ve ayriyetten 15 gün üye olman gerek https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri-member-groups-and-features.80576/birşey sorucam hileyi kullanmak için şimdi 300 mesaj mı atmam gerekiyor ben mi yanlış anladım ?
evet, seçkin üye olman gerekiyor onun içinde 300 yorumun olması gerekiyor. ilgi alanına giren konulara yorum yazabilir veya kendi belirlediğin bir konu açabilirsin. üyeliklerle alakalı detaylı bilgiye buradan bakabilirsinbirşey sorucam hileyi kullanmak için şimdi 300 mesaj mı atmam gerekiyor ben mi yanlış anladım ?
Şanslısın dostum bundan önce origin2 de oynuyordum başka bi hile kullanıyordum adam sadece şüphelendiği için ban attı ama dedigin gibi ban yemeden cok uzun zaman kullana biliriznet bir şekilde çıktığından beri pc açık kapatmadan kullanıyorum ve 1 kere gm geldi yazdı anladı ama tam yakalamadığı için banlamadı. Hala da oyundayım bence konu kilit.
Short answer: no, you can't@nader11ndeu king can you assign the hotkey instead of typing .bot?
Nerde yedin ban? hangi harita1300 gün ban banadan attı şuan harika gidiyorken herşey :S Fixlendi sanırım
Ormanda metin keserken ve pc başındayım yani salıp gitmedimde sürekli bakıyordumNerde yedin ban? hangi harita
başımız sağ olsun bende aldım az önce farom sayesinde güzel oynadık 1 hafta yeter1300 gün ban yedim açılınca oynarım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?