Çalışmıyor Aeldra - Sigma Dword Lite Farm Bot v1.2 [Undetected - 2021]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
birşey sorucam hileyi kullanmak için şimdi 300 mesaj mı atmam gerekiyor ben mi yanlış anladım ?
evet, seçkin üye olman gerekiyor onun içinde 300 yorumun olması gerekiyor. ilgi alanına giren konulara yorum yazabilir veya kendi belirlediğin bir konu açabilirsin. üyeliklerle alakalı detaylı bilgiye buradan bakabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
net bir şekilde çıktığından beri pc açık kapatmadan kullanıyorum ve 1 kere gm geldi yazdı anladı ama tam yakalamadığı için banlamadı. Hala da oyundayım bence konu kilit.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Siz bu işi çözmüşsünüz tebrik ederim.

Bal porsuğu
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
net bir şekilde çıktığından beri pc açık kapatmadan kullanıyorum ve 1 kere gm geldi yazdı anladı ama tam yakalamadığı için banlamadı. Hala da oyundayım bence konu kilit.
Şanslısın dostum bundan önce origin2 de oynuyordum başka bi hile kullanıyordum adam sadece şüphelendiği için ban attı ama dedigin gibi ban yemeden cok uzun zaman kullana biliriz

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
You can get banned on any priovate server or any GF server, even if the cheat is udnetected by the anticheat. Metin2 is a MMORPG though, and if a player report you, it doesn't matter, you will get banned anyways. There are some cases when a player report you but you turn off and when GM comes at you it sees you clean. Then you are good to go

Samsun
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
1300 gün ban banadan attı şuan harika gidiyorken herşey :S Fixlendi sanırım :(

Samsun
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Herkes yedi anlaşılan :S:rem:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...