Çalışıyor zaten 2 sine tek client le giriyoruz aga cidden bu soruyu sordun mu?@nader11ndeu Bu sadece Sigma sunucusu için mi , birleşme olacak çünkü birleştikten sonra veya önce diğer Aeldra sunucusu için denesek orada çalışır mı ?
Çalışıyor zaten 2 sine tek client le giriyoruz aga cidden bu soruyu sordun mu?@nader11ndeu Bu sadece Sigma sunucusu için mi , birleşme olacak çünkü birleştikten sonra veya önce diğer Aeldra sunucusu için denesek orada çalışır mı ?
Sormak ayıp mı ? Bilmiyorum öğrenmek için soruyorumÇalışıyor zaten 2 sine tek client le giriyoruz aga cidden bu soruyu sordun mu?
Ayıp değil dostum sadece mantıksız geldiSormak ayıp mı ? Bilmiyorum öğrenmek için soruyorum
.helpwhat do you have to type to show all the commands in chat?
Aktif ol sende seçkin olağlamamak için kendimi zor tutuyorum neden seçkin+ nedennn
Bende :/ onaylı olabilirdi benceağlamamak için kendimi zor tutuyorum neden seçkin+ nedennn
Hemen fixlenirdi öyleliklede pvplerin hile koruması tr gibi değil.Bende :/ onaylı olabilirdi bence
thanks! try to add gm detection and beep sound if possible <3 great work btw
Deneyerek görmelisin.Diğer hacktrap swlerinde çalışma şansı varmı acaba
Üye mi olması gerektiBide üyelik seviyeli olmuş yaw
Sadece aeldra pvpÇalışıyormu acaba ? Pvplerdemi sadece beyler ?
zaten şuanda açamazsın üyelik grubun yetmiyorValla bende boşa denemişim kral sağolasın