o da olabilir tabiKral orası öylede keşke ücretli satsalar
bot güzel ama hemen ban atıyor aeldra çok güzel koruma yazmış adamlar
Korumaları güzel, en azından belirli bir standartın üzerinde. Satışını yapsalar keşke, en azından Türkiyede ki private server sağlayıcıları temiz bir anticheat kullanır. Evet, eğer bazı şeyleri yanlış yaparsanız birkaç dakika içerisinde ban yiyorsunuz. Ama bu bizim hilemiz için geçerli değil, hilemiz şuan tamamen undetected. Ban yemenizin tek olasılığı şu şekilde olur: Bota bırakıp markete gidersiniz, ya da uyursunuz. GM rastgele gelir size mesaj atar, cevap vermezsin yine yazar, yine cevap vermezsin ban atar. Diğer türlü ban yemezsiniz.bot güzel ama hemen ban atıyor aeldra çok güzel koruma yazmış adamlar
Hayır, hala undetected. Fix yese kapatırım zaten hileyio da olabilir tabi
aeldra ban mı atıyor şuan bu bota ? fixlendimi bot
Hayır, hala undetected. Fix yese kapatırım zaten hileyi![]()
Burda parayla üyelik vb. şeyler satılmıyor herkes emeğiyle kullanabiliyor.Arkadaşlar merhaba ben forumda yeniyim. Aeldrada oynuyorum hileyi kullanmak için 300+ mesaj gerekiyormuş bu doğru mu aylık abonelik vs yok mu ?
Astra P2W Leş bir sunucu oynanmaz xdHarikaarkadaş öyle diyince şaşırdım bende adminim
Astraya hile yapacakmısın adminim ?![]()
Nereyi oynayım kankaAstra P2W Leş bir sunucu oynanmaz xd
türk sunucularından uzak dur çoğu vur kaç oluyor 1 ay ya dayanıyor ya dayanmıyorNereyi oynayım kanka![]()
start work in on it , it should take couple days or maybe a weekExactly what I want is cheating on the server but unfortunately my rank is not enough![]()
i work for itstart work in on it , it should take couple days or maybe a week![]()
Bende bekliyorum sabırsızlıkla sigmada fena patlar hile bekle bizi modem reisTam istediğim serverda hile ama maalesef rütbem yetmiyor![]()
Eklemez çok çabuk banlatır gereği yok.Hile gerçekten çok güzel emeğine sağlık, bir sorum olacak damege de eklenecek mi acaba mümkün mü bu ?
ıf gm catch you will get bannedcan i get banned for using this ?
Üstelik sadece metin kesmeye dayalı bi sunucuda damage hilesi ne gibi bi işe yarayabilir xdEklemez çok çabuk banlatır gereği yok.
metini daha çabuk kesmene yarayabilir xdÜstelik sadece metin kesmeye dayalı bi sunucuda damage hilesi ne gibi bi işe yarayabilir xd
ama çok fazla paket yolladığın için direkt olarak banlayabilir tr değil burası xdmetini daha çabuk kesmene yarayabilir xd