o konuda hemfikiriz xd ben ne işe yaradığını söyledim kankaama çok fazla paket yolladığın için direkt olarak banlayabilir tr değil burası xd
its a farm bot , auto attack stones and pick lootwhat we are looking for is in cheat
i dont think so no , 2 client is safe , just reply to gmSir, if we open 2 cars in a row, will we be more likely to be banned systematically? (except for not replying to gm message)
ben 4 gündür çift çar bırakıyorum bir sorun olmadı fakat gmler aktif arada yokluyolarhocam 2 car ard arda açsak sistemsel olarak ban yeme olasılığımız artar mı? (gm mesajına cevap vermeme gibi durumlar hariç)
Damage hilesi yok zaten sadece metin arama uzaklığını falan arttırabiliyosun.Hileyi kullanıyorum çok güzel elinize sağlık fakat damage range speed falan goremedim .help yazinca
damage cheat would get you banned any ways , not worth itThere is no damage cheat, you can only increase the text search distance or something.
SS'te .damage var amaDamage hilesi yok zaten sadece metin arama uzaklığını falan arttırabiliyosun
onu şuan biz kullanamıyoruz sanırımSS'te .damage var ama
Kullanılmıyordur damage hilesi yok sadece metin farm bot bide auto loot var.SS'te .damage var ama