Samsun
Süper Üye
Bir anda attı galiba herkese ;(Banlandık gitti yine 200t![]()
Bir anda attı galiba herkese ;(Banlandık gitti yine 200t![]()
Oh wow. Was waiting for it quite a long time.Updated, use F1 hotkey for enable & disable bot.
he said he will open to super soonwow ultra member is a bit too much it seems like i'm nader .s
thx brohe said he will open to super soon
artık ultra üye dostum hileseçkin üye için uğraştım şimdi de süper üye için uğraşıcam :/
en kısa sürede süper üyeye düşüreceğiz yazıyorartık ultra üye dostum hile1500 yorum istiyor
çok fazla kişi kullanırsa hile fix yiyebilir o yüzden ultra veya süper üyeye çıkartıyorlar tabi sadece bir tahmin buultra üye nedir el insaf lütfen biraz düşürün seçkin bile olamıyoruz ki kota var yorum yapacak o kadar konu yok yapsak spam oluyor ceza yiyoruz. ben mi abartıyorum abartı mı olmuş bilemiyorum
hilesi var birde konu açıldı en iyi pvp diye başladım hemen seçkin üye olucam diye uğraşırken birden artması sıktı canımı sadeceen kısa sürede süper üyeye düşüreceğiz yazıyor
Post automatically merged:
çok fazla kişi kullanırsa hile fix yiyebilir o yüzden ultra veya süper üyeye çıkartıyorlar tabi sadece bir tahmin bu
ben kullanmadım ama videodan izlediğim tam da aranan hile metinleri kesiyor bu serverenda olmazsa olmazı diye bilirimpvp de oynamaya değecek bir hile mi kullananlar yanıtlayabilir mi?
Keyfimizden arttırmadık dostum. 15 gün seçkin üyeydi zaten hile. Patch geldi fix yedi Ultraya çıkarttık. Urielle ilgili birkaç şey üzerine çalışıyoruz, bittikten sonra Aeldraya da bakıp süper üyeye düşürürüz ama tam tarih veremiyorum. Ek olarak Aeldraya damagede ekleyeceğim birkaç gün içerisinde. Doğal olarak ultra üye olması makul.hilesi var birde konu açıldı en iyi pvp diye başladım hemen seçkin üye olucam diye uğraşırken birden artması sıktı canımı sadece