hoşgeldinhile loadlanmamaya başladı galiba update gelmiş
bu tür serverların basit bir updatesi kaç saatini alıcak bu adamın acaba :/basit bir updatedir o çabuk düzeltilir bir sorun olacağını sanmıyorum
muhtemelen 3 dakikasını felan ?bu tür serverların basit bir updatesi kaç saatini alıcak bu adamın acaba :/
çok yaptın galiba daha önce hile ?muhtemelen 3 dakikasını felan ?
ee bilmediğin konu hakkında yorum yapmıcan ozaman işi 3 dakka halletmek demek o adama küfür etmek demekçok yapmadım ücretli aeldra botu kullandım vanguardı bypasslayan adam bunun içinden geçer
son gelen updatenin anti hile için geldiğini nereden biliyorsun peki ? bypass mantığı o exe'nin sonundaki 222 ibaresine bile bağlı yürüyen birşey adam tek 1 kod satırında düzenleme yaparken bypasslayabilir belki peki ya sen neden konuyu hakim olmadan konuşuyorsunee bilmediğin konu hakkında yorum yapmıcan ozaman işi 3 dakka halletmek demek o adama küfür etmek demek
Points yazan değil mesajlar yazısının karşısındaki rakamlar senin mesaj sayın yukarıda attığım fotoğrafta yuvarlak içine aldımben bu 600 mesajı nasıl yapıcam bilgisi olan varmı ?
kral senin kafa rahattırPoints yazan değil mesajlar yazısının karşısındaki rakamlar senin mesaj sayın yukarıda attığım fotoğrafta yuvarlak içine aldım
Bunu hangi üye grubu kullanabilicek
Özelden bana mesaj atarmısın?Points yazan değil mesajlar yazısının karşısındaki rakamlar senin mesaj sayın yukarıda attığım fotoğrafta yuvarlak içine aldım
ultra üyeden düşmedi mi zaten niye yükseliyor yinesüper üye kullanabiliyor şuan da ama ultraya yükselir muhtemelen.
fix yeme ihtimali var şuan da birde damage hack ultralar için gelecekultra üyeden düşmedi mi zaten niye yükseliyor yine
keşke süper üyelere de gelse ben de olunca kullanabilsem :/fix yeme ihtimali var şuan da birde damage hack ultralar için gelecek
işte site rutbe farkı burada devrede kasmaya devam et dostum bu hile haric bir cok hile devamli geliyorkeşke süper üyelere de gelse ben de olunca kullanabilsem :/
hocam çok konuşuyorlar al ultraya damage ve speed de ekle akılları başlarına gelsinsüper üye kullanabiliyor şuan da ama ultraya yükselir muhtemelen.
Abi sakin sakin ya heppimizin amaci hile kullanmak ama malesef bazilarimiz abartiyor buda herkese şupheyle bakmalarina olanak sagliyor bununla ilgili bir calisma var suanda bakalim ne olucakhocam çok konuşuyorlar al ultraya damage ve speed de ekle akılları başlarına gelsin