- Yasaklandı
agari.o hile agar.io hack agar.io hakcları agar.io hileleri agar.io hack yapma agar.io hack kodlama agar.io hacklar agar.io hileler agar.io hile kodlama agar.io hileleri agar.io hile indir agar.io hack indir agar.io hilesi indir agar.io hilesi bulma agar.io magma agar.io bot food agar.io food agar.io user food
-Agario Raga Hack Tıkla İndir-
Merhaba memoryhackers.org ailesi, bugün sizlere agar.io'nun yani nesillerdir sıra gelen ve herkesin tutkun olduğu oyunun hilesini anlatacağım. Bu hile sayesinde usfer food Bot Splid vs. bir çok özellik ile oyunu rahatça oynayabileceksiniz. Anlatıma geçmeden önce lütfen konuyu incelemenizi rica ediyorum, şimdi anlatıma geçelim.
1) Öncelikle eklentimizi kuralım ve googleye agar.io yazıp girelim
2) Daha sonra servers'dan ragayı seçin ve playa tıklayın
3) Sol köşede hile özelliklerinin aktif etme tuşları var o tuşlara basarak özellikleri aktif edebilirsiniz.
Arkadaşlar hilemizin kullanımı üst tarafta gördüğünüz gibidir, kullanımı gayet kolay ve açıktır. Kullanamayan veya hileyi inject edemeyen arkadaşlar konuyu lütfen tekrar incelesin. Gelelim hilemizin özelliklerine;
1) Bot Splid
2) Boot Food
3) Bot Invert
4) User stop
Vs Birkaç özelliklik daha bulunmaktadır.
1) X - Bot Split
2) C - Bot Food
3) S - Bot Invert
4) D - User Stop
5) Z - User Split
6) W - User Food
Arkadaşlar hilemizin özellikleri yukarıda gördüğünüz gibidir. Anlatımı ve özelliklerini inceledikten sonra hileyi rahatça çalıştırabilirsiniz. İndirme linki ve virüstotale geçmeden önce şunu belirtmek istiyorum. Kullanacağınız hilede başınıza gelebilecek bütün problem, cezalandırma, hata vb. şeylerin sorumluluğu tamamen hileyi indiren kullanıcıya aittir. Herhangi bir sorumluluğu memoryhackers.org ailesi olarak kabul etmemekteyiz.
Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda darkcoment asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullancak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar.