Uzman Üye
Beyler hileme aim bot suz ahh kodluyorum 5 6 adam öldürünce ahh veriyo ahh pointerlerini timeremi kodlayayım yada aim ekleyeyimmi
sağol bi zületim başlığıKonuyu detaylı anlatsan diyorum ? ahh hatası alıyorum nasıl bir başlık ?Oyunu bile bilmiyorum.
ama yanlız konuyu wolftü tartışma bölümüne açmışışım iyi bakKonuyu detaylı anlatsan diyorum ? ahh hatası alıyorum nasıl bir başlık ?Oyunu bile bilmiyorum.
güncel ama aim çıkartınca 5 6 adamdan sonra ahh veriyoAAH Larını Kontrol Et. Pointerlar güncel mi emin ol.
Aim ultra ve aim ultra2 yi aynı timere kodlayıp denermisin? Bu sayede aim çalışmıyor bı dene gör sengüncel ama aim çıkartınca 5 6 adamdan sonra ahh veriyo
Aim Pointerini Güncell oldugundan emin ol
Herkes paylaştı bunu da nedense millet araştırmıyor. Aimbot Ultra ile Wolfkill'i aynı timere kodla. İstersen ahhyi de o timere ekle o da aradan çıksın istersen ayrı ekle.
hepsi çalışıyor da ben aimi timere yapim of kodunu inreval 1 yapim daha hızlı çalışıcak ya aim anlaşılmaz olurmu öyleAim ultra ve aim ultra2 yi aynı timere kodlayıp denermisin? Bu sayede aim çalışmıyor bı dene gör sen
aim 1 2 aynı anda kodlarsan zaten anlaşılmaz aim olduğu interval 1 ede gerek yok..hepsi çalışıyor da ben aimi timere yapim of kodunu inreval 1 yapim daha hızlı çalışıcak ya aim anlaşılmaz olurmu öyle