- Konuyu başlatan
-
Dostum aradım denemeyi bir defa açtılar onda da ben olduğumu anlayınca kapattılar ondan sonra ayda 1,2 defa aradım hiç açmadılar şu an o kadar istiyorum ki aradığımda "efendim oğlum" diye telefonu açsınreiz tam şu an senden rica ediyorum babanı ara hıc yoktan yarın obur gun bır sey olsa uzulmezsın ara be emınm o da pusman olmustur
aga yüreğim burkulduDostum aradım denemeyi bir defa açtılar onda da ben olduğumu anlayınca kapattılar ondan sonra ayda 1,2 defa aradım hiç açmadılar şu an o kadar istiyorum ki aradığımda "efendim oğlum" diye telefonu açsın
Çok haklısın ufak tefek sorunlar bazen çok büyük sorunlara dönüşebiliyor ve buda aile içi problemleri artırıyor"ufak tefek sorunlar uğruna büyük sorunlar çıkarmayın"
Dostum ters düşen düşüncelerimden bahsediyorsan keşke prpbşem etmeseysim diyor insan.Güzel bir yazı, şuan düşüncelerin ne durumda acaba ?
Teşekkür ederim dostum, Her gün yaşadığım ve ddneyimlediğim olaylar hakkında bir konu açmaya çalışacağım.Anlattığın Hikayeler Muhteşem, Tek Tek Konu Aç Okuyalım, Hayatımda Gördüğüm En iyi Yazarsın.
kesinlikle..Kıymet bilmek lazım ..
iç sesim konuştu sankiuzun ve okurken sağlam bir sabır gerektirdi açıkçası , geçmişte uymayan düşüncelerin elbet zamanla yerine oturacaktır bir gün kazanıp aile ortamını en güzel haliyle tadacağına inanıyorum dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?