Aileyi Motora İkna Etmek Yada Gizli Almak

Seçkin Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
Başlıktada söyelediğim gibi ailemi motora ikna etmeyi denedim ama nafile yaşım 18 a2 ehliyet alıcam ama ona bile izin vermiyorlar son çare her şeyi gizli yapamyı planlıyorum.Yaklaşık 3 senedir motor için ikna etmeye çalıştım zararlı bir şey olmadığına ikna etmeye çalıştım fakat annem ikna oldu sadece babam ne olursa olsun ikna olmuyor bende bu 1 senedir kendime bir düzen kurdum para kazanmaya başladım hali hazırda elimde birikimimde var diyorum alayım ama ne olursa olsun babam hayır diyor en sonunda ehliyeti aldıktan sonra gizlice alıp önüne koymayı planlıyorum sizcee tepkisi ağır olur mu

🎯 The Best Provider 🎯
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Yaşadığın şehre bağlı büyük bir şehirde yaşıyorsan istanbul ankara gibi araç almaya bak motor ailenin izin vermediği gibi çok tehlikeli gizli bir şekilde sakın alma ailenin haberi olmadan bir şey yapma alabiliyorsan dediğim gibi araç alabilirsin

Banlı Üye
Her şeyde bir hayır vardır dostum, araba almayı düşündün mü? kazandığın parayla yatırım yapıp araba almayı bi düşün bence

Banlı Üye
istanbul ankara gibi bir yer de yaşıyorsan araç almaya bak motor genel olarak çok tehlikeli

Üye
Bende aynı şekilde muzdariptim bu konudan ama zamanla alışacaklar nasıl kullandığını göster anlat onlara gerekçelerini zaten motorun bambaşka bir ruhu var bunu onlar hissedemiyor

Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kanka bence gızlı yapma senın için sıkıntı olur ama bence küçük 60 cc bi motorla ikna edebilirsi illa motor diyorsan sonra yavaş yavaş alışırlar zaten sonra bir üst modele çıkarsın ona bile yok diyorlarsa arabadan devam