Uzman Üye
Dostum nerden okudun yada biliyorsun link verebilirmisin ?Fark edildiğinde banlananlar var bu yöntemle. Ama sadece raporlanıp da yakalanırsanız.
Dostum nerden okudun yada biliyorsun link verebilirmisin ?Fark edildiğinde banlananlar var bu yöntemle. Ama sadece raporlanıp da yakalanırsanız.
Rapolandığınızda isterlerse gampead kullandığınızı görebiliyorlar. Ama izlediklerinde de fare kullandığınız bariz belli olduğu için harici asistan olduğu için banlanıyorsunuz. Elimde net bi link yok ne yazık ki ama önceden başka oyunlarda banlananlar oldu ve apex için de aynısı geçerlidir tahminen. Ama farkedilmes zor olduğundan rapor yemezsiniz kolay kolay.Dostum nerden okudun yada biliyorsun link verebilirmisin ?
Bende sadece kontroller'la oynarım veya sanki kontroller varmış gibi mouse hareketlerini kısıtlarım sadece adamları vurma konusundaki aim asistten yararlanırım, kısaca mouse'un hareket rahatlığını kısıtlarsam sorun çıkmaz, çünkü öteki türlü millet herkesi hile sanıyor, bir ton yayıncı birilerine vurulduklarında kesin hiledir havasındalar... artık kimse kimseye güvenmiyor, iyide oynasan pahalı sensörü iyi mouseda alsan vs.. herkes hileymiş gibi geliyor.Rapolandığınızda isterlerse gampead kullandığınızı görebiliyorlar. Ama izlediklerinde de fare kullandığınız bariz belli olduğu için harici asistan olduğu için banlanıyorsunuz. Elimde net bi link yok ne yazık ki ama önceden başka oyunlarda banlananlar oldu ve apex için de aynısı geçerlidir tahminen. Ama farkedilmes zor olduğundan rapor yemezsiniz kolay kolay.
inşallah kardeşim..Yapmayı deneğeyeceğim yaparım inşallah
Sonucu buraya yazarsın inşallah, kolay gelsin..hemen deniyorum