denedim aynıhead yerine chest i secebilirsin
evet ya bendede oluyormerhaba arkadaslar aimbot kilitlenirken ayarlardan ne yaparsam yapayım rakibin kafasının üstüne kilitleniyor ne yapmalıyım sorun nerede ?
sen kendin aşağı çekiceksin akm ile güzel gidermerhaba arkadaslar aimbot kilitlenirken ayarlardan ne yaparsam yapayım rakibin kafasının üstüne kilitleniyor ne yapmalıyım sorun nerede ?
its nothink to do with antivirus l think he already disable so thats my he has hackDisabled antiviurs
knk ayarlardan hs ye ayarla ben öyle yapıyorummerhaba arkadaslar aimbot kilitlenirken ayarlardan ne yaparsam yapayım rakibin kafasının üstüne kilitleniyor ne yapmalıyım sorun nerede ?
fovu 15 e kadar dusursen de aynısını yapıyor sorun fov degıl sanırım hıle kurucuları bu sekıl yapmıs onlem amaclı cok yakından sapıtmıyor cunkuaimi kapat direk en net cozüm :3 yada aimbotun fovunu düsür hileyi koklersen olur oyle seyler