Aimbotlu hileleri özledik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
banlanmayan aimbot zor abi illa bir gün banlanır

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
şimdiki pubg mobile hilelerinin hepsinde sadece esp oluyor başkada birşeyin olduğu yok önceden aimbotlu hileler vardı bol bol leş alıp eğleniyorduk vallahi hasret kaldım o günlere zevkten zamanın nasıl geçtiğini anlamazdık bile evet ezpubgm dede aimbot var ama hemencecik banlatıyor şöyle güvenli birtane aimi olan bir pubg hilesi yapsanız eğlensek ne dersiniz
hiç acımadan 10 yıl yapıştırıyorlar :)

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
şimdiki pubg mobile hilelerinin hepsinde sadece esp oluyor başkada birşeyin olduğu yok önceden aimbotlu hileler vardı bol bol leş alıp eğleniyorduk vallahi hasret kaldım o günlere zevkten zamanın nasıl geçtiğini anlamazdık bile evet ezpubgm dede aimbot var ama hemencecik banlatıyor şöyle güvenli birtane aimi olan bir pubg hilesi yapsanız eğlensek ne dersiniz
Bu şekilde legit oynayıp ban yememek için bence aimbotlu hileler yapılmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
aimbotlarda ban riski çok :( üzücü oluyor zevk için giriosan farklı

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
eskisi gibi değil hiç bir şey daha kolay algılıyorlar paralı hileler de var bu dediklerin ama ücretsiz hem esp ban yeme riski en azdır sorun olmaz hemde daha eğlencelidir diye düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
gerçekten hilelerin eski tadı yok malesef ama günden güne hile korumalar gelişiyo yapcak bir şey yok

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Aim o kadar aşırı derecede etki etmiyordu kullandığımda sağa sola kayıp duruyordu

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Banı çok atıyolar hilede böylesi daha iyi

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
esp yeterli oluyor bence ama aimbotun yeride ayrı

Emekli İnternet Kullanıcısı
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Eskiden fatihe kadar aimbotla oynayabiliyordun artık ESP'le bile pata küte banlıyorlar. Sebebinin bu olduğunu düşünüyorum. Aimbot'lu hile arıyorsan ücretli olanlara yönel.

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
DWORD hilesi beta devam ediyor. Yeni özellikleri gelmeden önce düzeltmesi gereken bütün bug mevcuttur. Bypass imkanı varsa EzPUBGM kullanabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...