hiç acımadan 10 yıl yapıştırıyorlarşimdiki pubg mobile hilelerinin hepsinde sadece esp oluyor başkada birşeyin olduğu yok önceden aimbotlu hileler vardı bol bol leş alıp eğleniyorduk vallahi hasret kaldım o günlere zevkten zamanın nasıl geçtiğini anlamazdık bile evet ezpubgm dede aimbot var ama hemencecik banlatıyor şöyle güvenli birtane aimi olan bir pubg hilesi yapsanız eğlensek ne dersiniz
ula oyle dedınde aklıma 2019 da 10 yıl ban yedıgım geldı :deskiden yemezdik koruma güçlendirilmeden önce tencent gaming buddy emulatör vardı 2018 - 2019 lu yıllarda çok dandik bir koruması vardı hatta o yıllarda her taraf hileci kaynıyordu
Bu şekilde legit oynayıp ban yememek için bence aimbotlu hileler yapılmıyorşimdiki pubg mobile hilelerinin hepsinde sadece esp oluyor başkada birşeyin olduğu yok önceden aimbotlu hileler vardı bol bol leş alıp eğleniyorduk vallahi hasret kaldım o günlere zevkten zamanın nasıl geçtiğini anlamazdık bile evet ezpubgm dede aimbot var ama hemencecik banlatıyor şöyle güvenli birtane aimi olan bir pubg hilesi yapsanız eğlensek ne dersiniz
eskisi gibi değil hiç bir şey daha kolay algılıyorlar paralı hileler de var bu dediklerin ama ücretsiz hem esp ban yeme riski en azdır sorun olmaz hemde daha eğlencelidir diye düşünüyorumşimdiki pubg mobile hilelerinin hepsinde sadece esp oluyor başkada birşeyin olduğu yok önceden aimbotlu hileler vardı bol bol leş alıp eğleniyorduk vallahi hasret kaldım o günlere zevkten zamanın nasıl geçtiğini anlamazdık bile evet ezpubgm dede aimbot var ama hemencecik banlatıyor şöyle güvenli birtane aimi olan bir pubg hilesi yapsanız eğlensek ne dersiniz