AKK hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Videoyu izleyin iyi anlatıyor türknet güzel :D

Süper Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Gece 2 den sonra interneti kapatıyolar

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
TürkTelekom'un getireceğin kotalı internet paketlerinden sonra kararımı verdim, Türknet sağlayıcısına geçiş yapacağım

Süper Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
TürkTelekom'un getireceğin kotalı internet paketlerinden sonra kararımı verdim, Türknet sağlayıcısına geçiş yapacağım
Ben zamanında kullandım türknet 50mbps hız veriyordu ve akn si yoktu gece gündüz oyun indirdim ve oynadım 1 mbps bile düşmedi tavisye ederim tabi taşındığım için değiştimek zorunda kaldım yakında yine türknete geçiş yapacağım

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Ben zamanında kullandım türknet 50mbps hız veriyordu ve akn si yoktu gece gündüz oyun indirdim ve oynadım 1 mbps bile düşmedi tavisye ederim tabi taşındığım için değiştimek zorunda kaldım yakında yine türknete geçiş yapacağım
Benim adresimde aktif altyapı olmadığı için tahmini 35 Mbps veriyor fakat oda VDSL için bende ADSL var bu yüzden 16 Mbps veriyorlar düşünüyorum şuan

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bende geçmek istiyorum ama buralarda fazladan port yok kablo ekleyemiyoruz yoksa kesin geçerdim . Atıyorum turk telekomdasın 120 tl ye kadar cayma bedelini turknet verip seni hemen geçirtiyor kendisine çok efsane sistem

HayvanSever
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Benim adresimde aktif altyapı olmadığı için tahmini 35 Mbps veriyor fakat oda VDSL için bende ADSL var bu yüzden 16 Mbps veriyorlar düşünüyorum şuan
Aktif altyapı yoksa,sınırsız akn den faydalanamıyorsun.Bende düşündüm ama altyapı yok burda.Kablonet 100 mbps destekliyor,diğer servisler 8 mbps :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...