Aklınızdan silmek istediğiniz bir an var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kronzy
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Benim var maalesef... Bundan 2 sene önce lunaparka gitmiştik. Adrenaline binmeden önce baya bir yemek yemiştik 4 arkadaş. İlk binişte bişey hissetmedim , 2.de de aynı fakat arkadaşlar 3.ye de binelim dedi ben ne kadar istemesem de zarzor bindirdiler. İş orda koptu dönerken hiçbir sıkıntı yoktu. Fakat tam inerken başım döndü ve kustum.. Hem yere hem aşşada bizim inmemizi bekleyen adamlara , millet hem bana küfür ediyor hem de gülüyordu çok utanmıştm. Kesinlikle aklımdan silinmesini istediğim bir anım bu. Bazen lunaparka giderken bunlar aklımdan geçiyor ve korku olmaya başladı. Peki ya sizin var mı böyle anılarınız?

Developer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sizin ki baya sağlam anıymış.. Keşke silebilseniz ama böyle anıların tadı ayrı güzel :D
Benim öyle absürt bir şey değil ama ortaokul hayatımı komple silmek isterdim..
Hiç güzel zamanlar değildi..

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
1.sınıfta altıma sıçmıştım baya komikti uzun uzun anlatmak zor ama her aklıma geldiğinde gülmekten duramıyorum ve artık buna gülmek canımı sıkıyr

Kronzy
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Cidden sıkıntı durumlar umarım daha kötüsünü yaşamayız

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
1.sınıfta altıma sıçmıştım baya komikti uzun uzun anlatmak zor ama her aklıma geldiğinde gülmekten duramıyorum ve artık buna gülmek canımı sıkıyr
:kekw::kekw: şakasız güldürdün, benimde 2. sınıfta yanımda ki arkadaşım derste altına sıcmıstı

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
onunla alakalı tüm anıları unutmak istiyorum.. 8 senenin tamamını silsinler aklımdan

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
kız arkadaşımın beni aldattığı gün

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
Benim var maalesef... Bundan 2 sene önce lunaparka gitmiştik. Adrenaline binmeden önce baya bir yemek yemiştik 4 arkadaş. İlk binişte bişey hissetmedim , 2.de de aynı fakat arkadaşlar 3.ye de binelim dedi ben ne kadar istemesem de zarzor bindirdiler. İş orda koptu dönerken hiçbir sıkıntı yoktu. Fakat tam inerken başım döndü ve kustum.. Hem yere hem aşşada bizim inmemizi bekleyen adamlara , millet hem bana küfür ediyor hem de gülüyordu çok utanmıştm. Kesinlikle aklımdan silinmesini istediğim bir anım bu. Bazen lunaparka giderken bunlar aklımdan geçiyor ve korku olmaya başladı. Peki ya sizin var mı böyle anılarınız?
aklımdan silmek istediğim anı okuldayken bir kıza ilk defa 4 sınıftaydım o zamanlar ilk defa gerçekten hissederek senden hoşlanıyorum dedim sınıfta da 2 imiz vardık sadece 10 15 dk geçince tenefüs bitmişti o an herkes gelince kız bu çocuk beni seviyo vs. demeye başlamıştı herkes benle dalga geçmişti o an çok üzülmüştüm ama sonra kızdan acımı çıkardım :pooh:

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
aga bi kız var onu unutmayı o kadar isterdim ki o kadar isterim ki

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ilkokulda sevdiğim kızın üstünde kusmuştum :( aynı sırada oturma düzeni gelmişti sevinçten hergünn okula erken gidiyordum birgün midem aşırı bulandı kızın defteri okul üniforması gitmişti kız benle oturmamak için ağlıyordu :(

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
7. sınıfta beden dersinden çıkmıştık okulda sadece kızlar için giyinme odası var erkekler sınıfta giyiniyor neyse ben sınıfta giyiniyorum kızın biri kapıyı açıp giyindiler deyip diğerlerinide içeri aldı ama ben o sıra boxerliydim o anı silmek isterdim çok utanmıştım

Üye
4 HİZMET YILI
var ewet tüm anılarım silinsin zaman geriye aksın çocukluğum kalsın ..''
teşekkürler ..iyi formlar

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
7. sınıfta beden dersinden çıkmıştık okulda sadece kızlar için giyinme odası var erkekler sınıfta giyiniyor neyse ben sınıfta giyiniyorum kızın biri kapıyı açıp giyindiler deyip diğerlerinide içeri aldı ama ben o sıra boxerliydim o anı silmek isterdim çok utanmıştım
kral bunda utanılacak bişey yok gençlik zamanı biraz hızlı olup ilk gireni kapacaktın aksdasldkaasldka

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Okula terlikle gelmiştim. Dışarda sıradafark etmiştim kimse görmesin diye cantayı koymuştum.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
benim anım var keşke eskisi gibi olsa fiyatlar durum çok kötüye gidiyor fiyatlar azalsa eskisi gibi herşey ucuz olsa o ana dönsek ne iyi olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...