Aklınızdan silmek istediğiniz bir an var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
aklımdan silmek istedigim anılarım keşke bi tane olsada silmesemde olabilir diyebilsem yani eski arkadaşlar eski sevdigim kadın keşke yapılabilse ama işte hepsini bi çırpıda silebilsem keşke ama olmuyor sadece unutuluyor ama genel olarak her zamn bir yerde insanın en olmadık yerde aklına öyle bi geliyor ki işte o zaman tamamen boşluk.

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Orta okulda tahtada altıma işemiştim sıkıştım hoca göndermedi diye :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kardesim ezik olduğum iyi niyetli olduğum günleri silmek isterdim

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
o zamanlar küçüktüm böyle tırmanma yerleri vardı küçük bi tane görmüştük ama ortam da yakın arkadaşlarım ve kızlar var aralarında sevdiğimde vardı sonra ben sırf artistlik olsun diye ne var lan bunda 10 dk da tırmanıyır inerim demiştim yapsana lan dediler orda bi şaşırdım diceklerini sanmıyordum sonra içimden avutarak kendimi ne var tırmanırım demiştim o zamanlar baya kiloluydum yaşıma göre başladım tırmanmaya biraz tırmandım ama sonra tırmanamıyorum korkuyorum inmeye çalışıyorum inemiyorum sonra birden indirin beni diye ağlamaya başladım yere indirdiler etraftakiler sağolsun ben salya sümüğüm sonra rezil oldum bu anı yok olsun ve bir daha asla gelmesin istiyorum

I don’t care what people think or say about me
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
eski sevgilimin en yakın en guvendıgım kısı ile beni aldatması aska artık ınancım kalmadı :(

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
arkadaşımın klavyesine kola döktüğüm anı silmek :d klavyesi 1000tl'den fazla

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
2 yada 3 sınıfa gidiyordum arkadaşım üstüme su dökmüştü bu yüzden okuldan kaçtım suyu döken arkadaşım öğretmenlere ve arkadaşlarıma altına işedi ondan okuldan kaçtı demiş eğer kaçmasam muhtamelen inanmıycaklardı çok kötü bir an benim için silme fırsatım olsa o anımı silerdim

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
ilk okulda çok samimi olduğum kankam dediğim kız arkadaşıma 16-17 yaşlarında instagramdan yürümüştüm ve o bana biz arkadaşız olmaz demişti keşke hiç yazmasaydım en azından arkadaşlığımız devam ederdi

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
güzel soru ben onu hiç görmemiş olmak isterdim silmem ama çünkü hatırlayıp ders alırım

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
cinsel ilişkiye giren gençleri gördüm bunu silmek için neler yapmazdım

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
bir gün öğrenci evime annem ziyaretime habersiz gelmişti,hadi şu çoçuğa süpriz yapayım demiş ev için market alışverişi yapmış gelmiş.annem de de evin anahtarı vardı. Evde de kız arkadaşım ve diğer arkadaşlarla birlikteydik annem kapıyı açmış eve girmiş eve, kız arkadaşımda kapıyı açıp onu görünce bir afallamış bende mutfaktan çıktım elimde çay bardağı vardı annemle göz göze gelince yere düşürmüştüm.Annemde market torbalarını yere düşürdü,orada kızlara ve arkadaşlarına ayıp olmasın diye senle mutfakta konuşalım deyip mutfakta bir güzel tozumu almıştı
halbuki evde de bir şey yapmıyoruz annem kızlı erkekli evde oturmak mı olur diye bana 1 araba dayak atmıştı
gerçi kızlarla bizim amacımızda farklıydı da yaptığımız organizasyona yazık oldu. :D
cinsel ilişkiye giren gençleri gördüm bunu silmek için neler yapmazdım
sen yaz aylarında bizim buraları bir gör çoluk çoçuk varken yapıyorlar artık

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
3 yıllık bir ilişkim vardı çok mutluyduk birlikte iyi kötü bir çok anımız olmuştu fakat her şeyin bir sonu olduğu gibi bu ilişkimin de bir sonu oldu yeni tanıştığımız bir arkadaş grubundan biriyle beni aldattı aklımdan ilk bunu çıkarmak isterdim :(

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Benim var maalesef... Bundan 2 sene önce lunaparka gitmiştik. Adrenaline binmeden önce baya bir yemek yemiştik 4 arkadaş. İlk binişte bişey hissetmedim , 2.de de aynı fakat arkadaşlar 3.ye de binelim dedi ben ne kadar istemesem de zarzor bindirdiler. İş orda koptu dönerken hiçbir sıkıntı yoktu. Fakat tam inerken başım döndü ve kustum.. Hem yere hem aşşada bizim inmemizi bekleyen adamlara , millet hem bana küfür ediyor hem de gülüyordu çok utanmıştm. Kesinlikle aklımdan silinmesini istediğim bir anım bu. Bazen lunaparka giderken bunlar aklımdan geçiyor ve korku olmaya başladı. Peki ya sizin var mı böyle anılarınız?
ilk yaptığım kaza silmek isterdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...