1.sınıfta altıma sıçmıştım baya komikti uzun uzun anlatmak zor ama her aklıma geldiğinde gülmekten duramıyorum ve artık buna gülmek canımı sıkıyr
aklımdan silmek istediğim anı okuldayken bir kıza ilk defa 4 sınıftaydım o zamanlar ilk defa gerçekten hissederek senden hoşlanıyorum dedim sınıfta da 2 imiz vardık sadece 10 15 dk geçince tenefüs bitmişti o an herkes gelince kız bu çocuk beni seviyo vs. demeye başlamıştı herkes benle dalga geçmişti o an çok üzülmüştüm ama sonra kızdan acımı çıkardımBenim var maalesef... Bundan 2 sene önce lunaparka gitmiştik. Adrenaline binmeden önce baya bir yemek yemiştik 4 arkadaş. İlk binişte bişey hissetmedim , 2.de de aynı fakat arkadaşlar 3.ye de binelim dedi ben ne kadar istemesem de zarzor bindirdiler. İş orda koptu dönerken hiçbir sıkıntı yoktu. Fakat tam inerken başım döndü ve kustum.. Hem yere hem aşşada bizim inmemizi bekleyen adamlara , millet hem bana küfür ediyor hem de gülüyordu çok utanmıştm. Kesinlikle aklımdan silinmesini istediğim bir anım bu. Bazen lunaparka giderken bunlar aklımdan geçiyor ve korku olmaya başladı. Peki ya sizin var mı böyle anılarınız?
ilkokulda sevdiğim kızın üstünde kusmuştumBenim var maalesef... Bundan 2 sene önce lunaparka gitmiştik. Adrenaline binmeden önce baya bir yemek yemiştik 4 arkadaş. İlk binişte bişey hissetmedim , 2.de de aynı fakat arkadaşlar 3.ye de binelim dedi ben ne kadar istemesem de zarzor bindirdiler. İş orda koptu dönerken hiçbir sıkıntı yoktu. Fakat tam inerken başım döndü ve kustum.. Hem yere hem aşşada bizim inmemizi bekleyen adamlara , millet hem bana küfür ediyor hem de gülüyordu çok utanmıştm. Kesinlikle aklımdan silinmesini istediğim bir anım bu. Bazen lunaparka giderken bunlar aklımdan geçiyor ve korku olmaya başladı. Peki ya sizin var mı böyle anılarınız?
kral bunda utanılacak bişey yok gençlik zamanı biraz hızlı olup ilk gireni kapacaktın aksdasldkaasldka7. sınıfta beden dersinden çıkmıştık okulda sadece kızlar için giyinme odası var erkekler sınıfta giyiniyor neyse ben sınıfta giyiniyorum kızın biri kapıyı açıp giyindiler deyip diğerlerinide içeri aldı ama ben o sıra boxerliydim o anı silmek isterdim çok utanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?