- Yasaklandı
-Adsl içindir Vdsl Gelecektir.
Normalde bu yasal değildir canı isteyen yapar canı istemeyen yapmaz tekrar ediyorum yasal değildir.
Arkadaşlar bildiğiniz üzere AKN kaldıracaklarını iddaa ettiler bu seferde kota getiriyolar bizde buna bir karşı olarak bunu sizlerle paylaşıyorum.
Nasıl Yapılır ?
- Öncelikle
- Sizlere interneti bağlandıktan sonra ıd ve şifre verilir modeme giriş yapmak için bu ıd ve şifre yazan yere gelip burdakilerini tekrar bulacak şekilde saklayınız.
- Bu işlemi sadece akn dolduktan sonra yapın ve akn sıfırlanınca tekrar eskiye dönün yakalanmamak için yapmamız gerekiyor.
-Aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi Adsl Kullanıcı Adı Ve Şifre yazan yere verdiğim Kullanıcı Adı Ve Şifreyi yazacaksınız.
-Adsl
1045sade1929828728@doping
SD1929828728
Id:t0348526c@vodafone
Şifre:5413272228
ty0031561a@vodafone
03g9qx846i
hd4443870m@vodafone
oomf822w3w
[email protected]
20357793028
Normalde bu yasal değildir canı isteyen yapar canı istemeyen yapmaz tekrar ediyorum yasal değildir.
Arkadaşlar bildiğiniz üzere AKN kaldıracaklarını iddaa ettiler bu seferde kota getiriyolar bizde buna bir karşı olarak bunu sizlerle paylaşıyorum.
Nasıl Yapılır ?
- Öncelikle
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Modem arayüzü ip , kulanıcı adı ve şifrenizi öğrenin ve giriş yapın- Sizlere interneti bağlandıktan sonra ıd ve şifre verilir modeme giriş yapmak için bu ıd ve şifre yazan yere gelip burdakilerini tekrar bulacak şekilde saklayınız.
- Bu işlemi sadece akn dolduktan sonra yapın ve akn sıfırlanınca tekrar eskiye dönün yakalanmamak için yapmamız gerekiyor.
-Aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi Adsl Kullanıcı Adı Ve Şifre yazan yere verdiğim Kullanıcı Adı Ve Şifreyi yazacaksınız.
-Adsl
1045sade1929828728@doping
SD1929828728
Id:t0348526c@vodafone
Şifre:5413272228
ty0031561a@vodafone
03g9qx846i
hd4443870m@vodafone
oomf822w3w
[email protected]
20357793028
-Bunlardan birini ıd ve şifre bölümüne yazıp uygula veya kaydete tıklayın
-Modeme reset atın artık AKN'ye Diss attınız tebrikler.
Bilgi:
-Verdiğim ID ve Şifreyi kullanıma kapatabilirler güncelleyip yenisi eklenecektir.
- Bu ıd ve şifreyi girmek için hangi operatör(Türk telekom,vodafone,turkcell) olursa olsun çalıştıracaktır.
Dikkat:
-Akn olmadan önceki hızınız neyse onu verir ne hız azaltır ne de artırır
-Modeme reset atın artık AKN'ye Diss attınız tebrikler.
Bilgi:
-Verdiğim ID ve Şifreyi kullanıma kapatabilirler güncelleyip yenisi eklenecektir.
- Bu ıd ve şifreyi girmek için hangi operatör(Türk telekom,vodafone,turkcell) olursa olsun çalıştıracaktır.
Dikkat:
-Akn olmadan önceki hızınız neyse onu verir ne hız azaltır ne de artırır
Son düzenleme: