reis fiber 100mbps bulursan fenasal olurArkadaşlar sadece adsl de çalışır vdsl eklenecek ama fiber bulamayız vdsl bile çok zor bulunuyor bu ayrıca yoldan geçen birinin ıd ve şifresi değil bir modem başkasının ıd ve şifresini girerse ikisinden biri serviş dışı olur
dostum bu id ve şifreyi nere giricez?#Yenileri Eklendi
internet servis sağlayıcıları size ıd ve şifre verir modem arayüzüne girmek için alırsınız ve modem arayüzüne girip ıd ve şifre yazan yere gelir yazar uygula dersiniz işte bunuda aynı yere yazacaksın şimdi bütün modemlerde yerleri farkı sana sabit bişey söyleyemem yardımcıda olamam k.bdostum bu id ve şifreyi nere giricez?
reis fiber için bulma ihtrimal i varmı#Resim Eklendi
fiber bulamayız vdsl bile çok zor bulunuyor sadece adsl çok kolay akn derdinden tam olarak kurtulmak için turknet veya netspeede geçeceksiniz başka çaresi yok bu iş ztn yasal değilreis fiber için bulma ihtrimal i varmı
türknet geçilmez süperonline fiber var salakmıyım fiber varken türknete geçemfiber bulamayız vdsl bile çok zor bulunuyor sadece adsl çok kolay akn derdinden tam olarak kurtulmak için turknet veya netspeede geçeceksiniz başka çaresi yok bu iş ztn yasal değil
değişmez ama orda yazan kullanıcı adı ve şifreni sakla bunları yaz kotan yenilenince tekrardan eskisini yaz anlamadıysan yapma yardım edemembunu yapınca bızım kullanıcı adı sıfremız degısıyormu
yanı sımdı burdan sectıgım kullanıcı adı sıfreyı saklıycam kotam yenılenınce tekrar aynısını mı yapıcamdeğişmez ama orda yazan kullanıcı adı ve şifreni sakla bunları yaz kotan yenilenince tekrardan eskisini yaz anlamadıysan yapma yardım edemem
kardeşim kotan doldu diyelim hız düştüya bunlardan birini oraya yazıp uygula diyeceksin ama senin asıl orda yazan kullanıcı adı şifreni bir yere kaydet dursun kotan yenilenince hızın artınca tekrar asıl kullanıcı adı şifreni yazacaksın edebiyat hocanız bayan mıydı acaba?yanı sımdı burdan sectıgım kullanıcı adı sıfreyı saklıycam kotam yenılenınce tekrar aynısını mı yapıcam
edebıyat hocası bayan evetkardeşim kotan doldu diyelim hız düştüya bunlardan birini oraya yazıp uygula diyeceksin ama senin asıl orda yazan kullanıcı adı şifreni bir yere kaydet dursun kotan yenilenince hızın artınca tekrar asıl kullanıcı adı şifreni yazacaksın edebiyat hocanız bayan mıydı acaba?
Kolay gelsinedebıyat hocası bayan evetBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapde burdan hangısıne tıklıyarak yazıcaz o bahsettıgın ıd sıfre nerde bulunnuyor
anlatmak ıstedıgım uygula dıecegım yer nerde?
ıd sıfre nerde bulunuyor nerde uygula yapıcam ss li olarak göstersen yada gel ozelden yazısalım dc falan varsa verKolay gelsin