Akşam Olunca İnternet Kopması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Akşam Olunca Saat - 6:30 dan sonra Sık Bir Şekilde İnternet Kopması Oluyor 9 - 10 a kadar devam ediyor kopma. Yardımcı olurmusunuz ? ADSL Bilgileri :

ScreenShot_20190323185038.png

Bu Arada İnternetim Baya Eski 4 Seneden beri fln değiştirmedim ama paket değiştirdim 4 mbps almışyım suan 16 mbps hız testinde 5 i geçmiyor ama :D

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Ailen interneti alırken internet sağlacınız ile konuşmuş olabilir. Şu Saat Aralığı Kullnıma Kapalı Olsun Diye. İnternetten Yokken Ders Çalış Sende :D. :brainfree:

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ailen interneti alırken internet sağlacınız ile konuşmuş olabilir. Şu Saat Aralığı Kullnıma Kapalı Olsun Diye. İnternetten Yokken Ders Çalış Sende :D. :brainfree:
Yok Kardeşim Eskiden Böle Bişey Yoktu Zaten Kopma oluyor yani hat düşmesi oluyor . 20 Dk aralıklarda hat düşüyor .

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
oturduğun bölgedeki altyapı sağlam değil'dir ortak bi trafik durumunda böyle şeyler yaşanır bide akşam saatleri dediğin için tam uyuyor

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
oturduğun bölgedeki altyapı sağlam değil'dir ortak bi trafik durumunda böyle şeyler yaşanır bide akşam saatleri dediğin için tam uyuyor
Bunun Bir Çözüm Yolu Varmı Altyapı iyi olmayabilir sonuçta küçük bir yerde oturuyorum anamurda adını bile duymamıssınızdır belki :D

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Bunun Bir Çözüm Yolu Varmı Altyapı iyi olmayabilir sonuçta küçük bir yerde oturuyorum anamurda adını bile duymamıssınızdır belki :D
kişisel olarak çözüm üretemessin ancak büyük paralar verirsen belki :)

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
taahütünüz yoksa farklı internet sağlayıcılarına geçmenizi öneririm.

❤❤
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Akşam Sıraları İnternete Fazla Kişi Baglanıyor Altyapı Fazla Kişi Kullanıyor Modemin eski İse Belki Ondan Dolayı Olabilir

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
altyapıyı değiştirmek lazım olur onuda sen yapmazsın yetkili deiğlsen bekle biraz elvet yeni altyapı yaparlar internet bilgilerini ve altyapı testini bana atabilirmisin ??

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
altyapıyı değiştirmek lazım olur onuda sen yapmazsın yetkili deiğlsen bekle biraz elvet yeni altyapı yaparlar internet bilgilerini ve altyapı testini bana atabilirmisin ??
Altyapı testi nasıl yapılıyor ki ?
Post automatically merged:

Akşam Sıraları İnternete Fazla Kişi Baglanıyor Altyapı Fazla Kişi Kullanıyor Modemin eski İse Belki Ondan Dolayı Olabilir
modemım eski 4 yıllık fln değiştirmek işe yararmı ?

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
yetkili servisi arayıp 7 ceddinden girip 8 den çıkarsan net bir şekilde internetin düzelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...