Aktif olma süreniz?

Forumda Kaç Saat aktifsiniz

• 1 saat ve 1 saatten az

Oy: 7 24.1%
  • 1,50 la 2 arası

Oy: 5 17.2%
  • 3 saat

Oy: 1 3.4%
  • 4 saat

Oy: 3 10.3%
  • 5 saat

Oy: 4 13.8%
  • 6 saat ve üzeri

Oy: 9 31.0%

• Kullanılan toplam oy
    29
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatalarımdan pişmanmıyım
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Konuna Laf Etmedi Dostum :D. Açılan Konulara Dedi. Hemen Alınmadan Bir Sorsaydın Keşke Adama.

Boş açılan konuları dile getirdim adam direk küfür kısaltması kullandı sıkıntı yok reportlamak zor değil direk bildirdim yarın uyarısını alır bidaha tekrarlamaz umarım.

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Boş açılan konuları dile getirdim adam direk küfür kısaltması kullandı sıkıntı yok reportlamak zor değil direk bildirdim yarın uyarısını alır bidaha tekrarlamaz umarım.
Onda da Sende de Bir Yandan Suç Var Aslında. Görüşsüz Davranmak Lazım. Sen Böyle Bir Konunun Altına Direkt Öyle Bir Cevap Yazınca İnsan İlk Öyle Anlaması Normal. Ama Onun da Tepkisi Fazla İdi Yani, Gerek Yok Böyle Şeylere.

Hatalarımdan pişmanmıyım
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Onda da Sende de Bir Yandan Suç Var Aslında. Görüşsüz Davranmak Lazım. Sen Böyle Bir Konunun Altına Direkt Öyle Bir Cevap Yazınca İnsan İlk Öyle Anlaması Normal. Ama Onun da Tepkisi Fazla İdi Yani, Gerek Yok Böyle Şeylere.

Yok yani hatalı olduğumu söylesin başım gözüm üstüne eyvAllah der siteye birdaha girmem ama kendiside biliyor heralde boş boş konuların çok fazla açıldığını orda küfür kısaltması kullanması yanlıştı ben açık ve net şekilde boş konular fazla açılıyor dedim.
O istediğini anladı.

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Yok yani hatalı olduğumu söylesin başım gözüm üstüne eyvAllah der siteye birdaha girmem ama kendiside biliyor heralde boş boş konuların çok fazla açıldığını orda küfür kısaltması kullanması yanlıştı ben açık ve net şekilde boş konular fazla açılıyor dedim.
O istediğini anladı.
Bende Onu Demiştim Zaten Ama Sen Bilirsin, Dediğimi Tekrarladın :D.

Hatalarımdan pişmanmıyım
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bende Onu Demiştim Zaten Ama Sen Bilirsin, Dediğimi Tekrarladın :D.

Yanlışsam yanlışsın de siteye bir giriyorsun adamlar gereksiz gereksiz konu açıyor mesala örnek veriyorum rank nasıl atlarım,v.b gibi konular hepsi gereksiz yani düzgün konu olmuyor çok az bulunuyor bu yüzden adamlar güzel konu açsa bile onların konusu gözükmüyor adamlara yazık o kadar konuya emek veriyorlar bi anda gözükmüyor konu.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Genelde 1 2 saat takılıyorum foruma

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Yanlışsam yanlışsın de siteye bir giriyorsun adamlar gereksiz gereksiz konu açıyor mesala örnek veriyorum rank nasıl atlarım,v.b gibi konular hepsi gereksiz yani düzgün konu olmuyor çok az bulunuyor bu yüzden adamlar güzel konu açsa bile onların konusu gözükmüyor adamlara yazık o kadar konuya emek veriyorlar bi anda gözükmüyor konu.
Örneğin Ben Saatlerce Nasıl Bir Konuyu Anlatıyım Diye Düşünüyorum Mesaj Geliyor "Konuda Resim Yok, Bu Konu Zaten Var Neyin Kafasındasın, Paylaştığınız Konunun Sitesinde ki 'x' Olayından Dolayı Olmaz" Falan Kafayı Yiyorum..

Hatalarımdan pişmanmıyım
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Örneğin Ben Saatlerce Nasıl Bir Konuyu Anlatıyım Diye Düşünüyorum Mesaj Geliyor "Konuda Resim Yok, Bu Konu Zaten Var Neyin Kafasındasın, Paylaştığınız Konunun Sitesinde ki 'x' Olayından Dolayı Olmaz" Falan Kafayı Yiyorum..

Önce kontrol et ayrıca sana uyarıyı veren normal modsa şikayet et çünkü resim koymak zorunlu değil! Kurucu söyledi sadece yetkililerin konulara resim koyması zorunlu

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Önce kontrol et ayrıca sana uyarıyı veren normal modsa şikayet et çünkü resim koymak zorunlu değil! Kurucu söyledi sadece yetkililerin konulara resim koyması zorunlu
Şikayete Ne Gerek Var Daha Dolu Daha Göze Hitap Eder Bir Konu Oluyor. Bence Gerek Yok Eklemekten Zarar Gelmez.

Hatalarımdan pişmanmıyım
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Şikayete Ne Gerek Var Daha Dolu Daha Göze Hitap Eder Bir Konu Oluyor. Bence Gerek Yok Eklemekten Zarar Gelmez.

Isteyen ekler isteyen eklemez kurallarda yazmıyor normal bir üyenin resim eklemesi zorunlu diye o konuda konunu silmesi biraz yanlış emeğin var nede olsa.

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Isteyen ekler isteyen eklemez kurallarda yazmıyor normal bir üyenin resim eklemesi zorunlu diye o konuda konunu silmesi biraz yanlış emeğin var nede olsa.
Alıştım Artık Önce ki Hesabımda Onlarca Konum Silindi. Aynılarını Yazdığım İçin Tekrar, Tekrar Düşünmüyorum Ne Yazsam Diye.

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Valla bende sahurcuyum pnp :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Çoğunlukla aktifim konuları geziyorum, yorumları felan okuyorum. Pek konu açmıyorum. Yani öğlen 1-2 gibi giriyorum foruma akşam sahura kadar aralıklı olarak konuları takip ediyorum.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Siteden çıkası gelmiyo insanın yavv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...