- Konuyu başlatan
- Yasaklandı
- #21
Vallahi geçmiş olsun ne diyim,yazık oldu.Mâlesef Yapacak Bir şeyim Yok. İş İşten Geçmiş İleri ki Zamanlara Bakacağız Artık.
Teşekkürler Dostum. Tanrı Sabır VersinVallahi geçmiş olsun ne diyim,yazık oldu.
Amin,amin de..Önceki hesabının ismi neydi?Teşekkürler Dostum. Tanrı Sabır Versin...
Konuna Laf Etmedi Dostum. Açılan Konulara Dedi. Hemen Alınmadan Bir Sorsaydın Keşke Adama.
Onda da Sende de Bir Yandan Suç Var Aslında. Görüşsüz Davranmak Lazım. Sen Böyle Bir Konunun Altına Direkt Öyle Bir Cevap Yazınca İnsan İlk Öyle Anlaması Normal. Ama Onun da Tepkisi Fazla İdi Yani, Gerek Yok Böyle Şeylere.Boş açılan konuları dile getirdim adam direk küfür kısaltması kullandı sıkıntı yok reportlamak zor değil direk bildirdim yarın uyarısını alır bidaha tekrarlamaz umarım.
Onda da Sende de Bir Yandan Suç Var Aslında. Görüşsüz Davranmak Lazım. Sen Böyle Bir Konunun Altına Direkt Öyle Bir Cevap Yazınca İnsan İlk Öyle Anlaması Normal. Ama Onun da Tepkisi Fazla İdi Yani, Gerek Yok Böyle Şeylere.
Bende Onu Demiştim Zaten Ama Sen Bilirsin, Dediğimi TekrarladınYok yani hatalı olduğumu söylesin başım gözüm üstüne eyvAllah der siteye birdaha girmem ama kendiside biliyor heralde boş boş konuların çok fazla açıldığını orda küfür kısaltması kullanması yanlıştı ben açık ve net şekilde boş konular fazla açılıyor dedim.
O istediğini anladı.
Bende Onu Demiştim Zaten Ama Sen Bilirsin, Dediğimi Tekrarladın.
Örneğin Ben Saatlerce Nasıl Bir Konuyu Anlatıyım Diye Düşünüyorum Mesaj Geliyor "Konuda Resim Yok, Bu Konu Zaten Var Neyin Kafasındasın, Paylaştığınız Konunun Sitesinde ki 'x' Olayından Dolayı Olmaz" Falan Kafayı Yiyorum..Yanlışsam yanlışsın de siteye bir giriyorsun adamlar gereksiz gereksiz konu açıyor mesala örnek veriyorum rank nasıl atlarım,v.b gibi konular hepsi gereksiz yani düzgün konu olmuyor çok az bulunuyor bu yüzden adamlar güzel konu açsa bile onların konusu gözükmüyor adamlara yazık o kadar konuya emek veriyorlar bi anda gözükmüyor konu.
Örneğin Ben Saatlerce Nasıl Bir Konuyu Anlatıyım Diye Düşünüyorum Mesaj Geliyor "Konuda Resim Yok, Bu Konu Zaten Var Neyin Kafasındasın, Paylaştığınız Konunun Sitesinde ki 'x' Olayından Dolayı Olmaz" Falan Kafayı Yiyorum..
Şikayete Ne Gerek Var Daha Dolu Daha Göze Hitap Eder Bir Konu Oluyor. Bence Gerek Yok Eklemekten Zarar Gelmez.Önce kontrol et ayrıca sana uyarıyı veren normal modsa şikayet et çünkü resim koymak zorunlu değil! Kurucu söyledi sadece yetkililerin konulara resim koyması zorunlu
Şikayete Ne Gerek Var Daha Dolu Daha Göze Hitap Eder Bir Konu Oluyor. Bence Gerek Yok Eklemekten Zarar Gelmez.
Alıştım Artık Önce ki Hesabımda Onlarca Konum Silindi. Aynılarını Yazdığım İçin Tekrar, Tekrar Düşünmüyorum Ne Yazsam Diye.Isteyen ekler isteyen eklemez kurallarda yazmıyor normal bir üyenin resim eklemesi zorunlu diye o konuda konunu silmesi biraz yanlış emeğin var nede olsa.