Alakasız şeylere gülmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sana komik gelen şeyler onlara göre gelmiyodur herkesin mizah anlayışı farklıdır

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kanka aynı problem bende de var artık kendimi sıktığım aşamaya geldi biri saçma bir şey söylüyor ortam bozulmuyor devam ediyor sohbet falan ama o an ona patlamamak için kendimi çok sıkıyorum bazende bırakıyorum kendimi öyle daha iyi hissediyorum fakat garip oluyor kimse tepki göstermezken benim böyle yapmam b

Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
:D bence her şeye gülmek güzel ne öyle muşmula suratı tabi cenaze vb ölü gibi yerlerde hariç

wgg

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Son 3 hafta içerisinde benim de anlamadığım şekilde birisi ortaya komik olmayan bir şey söylesin, nedensizce gülüyorum. Ondan sonra bana baktıklarında kendimi kötü hissediyorum, yardım edebilecek olan var mı veya bu konulara yatkın olan biri?
bende aynıyım ciddi olmaya çalış

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hayatı tii'ye almak ile aynı şey sanırm, mutluluk göstergesi mi diye sorarsan? Yani bazen; neden olmasın. Gülümse geç kardom boşver... :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Tertemiz abi daha n'olsun hayatı tii'ye alıyorsun miss gibi

пакуты гітлера
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bunun psikolojide bir tabiri yok belli ki stres altında olabilrsin millet baksın çok da umursama ha gelipte laf söylerlerse o ortamı bırakıp git kendi başına doğaya çık sahilde yürü bir kişiye komik gelen şey diğerlerine komik gelmeyebilir eğer ki dediğin gibi son 3 haftadır bu ciddi bir şekilde boy gösterdiyse psikoloğa git gizli bir şekilde depresyona girmiş de olabilirsin .

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
galiba ben de yorumları okuyarak anladım deliyim

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kankam gülmek güzeldir ama herşeyede gülünmez yani arkadaşların dediği gibi bir psikolojik destek almanda fayda var psikolojik destek almak deli olduğun anlamına gelmez eğer almaz isen her insan gibi delirabileceğin anlamına gelir

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Önemsememelisin her insanda gelgitler olur zaman zaman ki gülmek iyi bir şeydir bol bol gül dostum eminim çok yakışıyordur :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
psikolojik sıkıntın olabilir dostum. Bir terapiste veya bir uzmana görün. Bu bendede oluyordu. Sorunumu bir uzmana danışarak düzelttim.

Onaylı Üye
Ödüller
6
4 HİZMET YILI
Alakasız şey değilde aklına bişe gelince güldüğü oluyor insanların

Lol Script Kullanıcısı xD
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bunu ciddi ortamalrda yapıyorsan sıkıntı ama normal sohbet arasında yapıyorsan gül gitsin be :kisswink:

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Son 3 hafta içerisinde benim de anlamadığım şekilde birisi ortaya komik olmayan bir şey söylesin, nedensizce gülüyorum. Ondan sonra bana baktıklarında kendimi kötü hissediyorum, yardım edebilecek olan var mı veya bu konulara yatkın olan biri?
Destek al

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Kankam 1. si bunu bir sorun olarak görmek gülmek güzeldir. 2. si gülmeye ihtiyacın vardır bu sıralar olabilir bence bir sıkıntı olarak görme kendiliğinden düzelir zaten oluruna bırakmak lazım bazen bazı şeyleri.

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
gülmek iyidir ben de her şeye gülüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...