gümrük malı değil Samsung değil çünkü birebir replikası 1.3k dolar olan bir ürünün Türkiye fiytının 3k tl olması sana mantıklı geliyor mugüvenilir bir site ama neden bu kadar ucuz gümrük malı olabilir...
tabikii mantıklı değil dostum ama samsung gibi duruyor birebir aynısı gerçekten bilgilendirme için teşekkürlergümrük malı değil Samsung değil çünkü birebir replikası 1.3k dolar olan bir ürünün Türkiye fiytının 3k tl olması sana mantıklı geliyor mu
baktım şimdi sitedeki ilana dış kutusu simsiyahmış yani elinde patlayabilcek cinsten umarım kimse düşmez tuzağatabikii mantıklı değil dostum ama samsung gibi duruyor birebir aynısı gerçekten bilgilendirme için teşekkürler
piyasa iğrençleşmiş cidden çakma telefon bile satılıyor resmi sitelerde:/baktım şimdi sitedeki ilana dış kutusu simsiyahmış yani elinde patlayabilcek cinsten umarım kimse düşmez tuzağa
bencede zaten hiçbir yerinde samsung yazmıyor bencede replikagümrük malı değil Samsung değil çünkü birebir replikası 1.3k dolar olan bir ürünün Türkiye fiytının 3k tl olması sana mantıklı geliyor mu