Aliexpress

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Aliexpressten alıs veriş yapılıyormu kargo gelıyormu ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
gümrük vergileri aşşırı arttı aliexpress'ten alışveriş devri kapandı ya türkiyedeki ürünlerden daha pahalıya gelmeye başladı çünkü vergiler artınca tavsiye etmem

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Aliexpres ten alışveriş yapma derim 1 ayda anca gönderiyorlar 45 gün sonra cayma hakkın var ama siparişi hatırlarsan artık

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Aliexpressten sipariş ettiğimiz çoğu şey ya yanlış geldi ya da bozuk lg g4 için kırılmaz cam sipariş ettik telefona çok küçük geldi parasını iade ettiler ama yani beklediğine değmiyor şu sıralar kargo geliyor dediler ama gümrükte sıkıntı olmayacak şeyleri sipariş et kanka çok büyük ebatlı olmasın

Just Mad
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Knk Geliyor Fakat Geç Geliyor Yani Ben 2-3 Ay Önce Bi Play Station Kolu Sipariş Verdim Koronadan Dolayı Gecikir Dedilerde Bukadarda Sürmez Yani

Darkness or Light
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Doların düşmemesinden dolayı aliexpres devri kapandı güncel tr sitelerinden almak daha mantıklı artık.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Hem gümrük vergisi hemde doların yükselmesinden dolayı türkiye kaynaklı sitelerden alman senin için aynı avantajı sağlayacaktır hemde geç gelen kargoyu beklememek adına zamandan tasarruf edersin

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Bundan 1 yıl önce ekran kartı alacaktım aliexpressten ucuz diye. Sonra neden bu kadar ucuz oldugunu araştırdım, duyduguma göre bu işin teknisyenleri eski kartları yeniliyorlar, arada farkı anlamamız için de yeniymişcesine etiket yapıştırıyorlar. Yani diyecegim şu ki Aliexpressten ürün almayın, alacaksanız da fiyatından şüphe ettiginiz ürünleri almayın.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
for me spend about 30-45 days for arrive

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Aliexpress hala siparişlerine devam ediyor ancak süre çok uzun. 2 ayı bile bulabiliyor. Ayrıca gelen ürünün yanlış ve arızalı gelme ihtimalide var. Bu yüzden başka sitelere yönelmenizi tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
önceden guzeldı ama suan kucuk seylere bıle dunyanın vergısı var soylede bır sıkıntı var bazı urunler turkıyede yok mecbur almak zorunda kalıyorsun ve o lanet vergıye katlanıyorsun

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
AliExpress devlet tarafından keşfedilmeden önce efsane bir uygulamaydı TR de 500 TL olan bir ürünü 100TL ye alabiliyordun ama sonra devler ona da vergileri ekledi :(

Uzman Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
Ben hep aliexpress den sparişlerimi veririm
Şu ana kadar kötü bişe olmadı yaklaşık 3 yıldır kullanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...