Alınmaya değermi bu sistem ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
alınır arkadaşım aynı sistemle valorant 60fps sabit oynuyor

Üye
5 HİZMET YILI
Dostum yanlış anlama ama 3. nesil işlemciler biraz eskiyor artık işini uzun zamanlar görmeyecek bu masasüstü. 8 GB ramiine güvenerek almanı tavsiye etmem. 3000 tl bütçe ile içinde ekran kartı olmayan apu sistem bile bundan fazla fps verecektir. İşlemcisi ryzen3 2200g 16 GB ram olan ve içinde mutlaka hdd yerine 240-480 gb SSD olmasına özen göstereceğin bir kasa almalısın youtube üzerinden de bakabilirsin inanmıyorsan kimseye iyi oyunlar

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Dostum yanlış anlama ama 3. nesil işlemciler biraz eskiyor artık işini uzun zamanlar görmeyecek bu masasüstü. 8 GB ramiine güvenerek almanı tavsiye etmem. 3000 tl bütçe ile içinde ekran kartı olmayan apu sistem bile bundan fazla fps verecektir. İşlemcisi ryzen3 2200g 16 GB ram olan ve içinde mutlaka hdd yerine 240-480 gb SSD olmasına özen göstereceğin bir kasa almalısın youtube üzerinden de bakabilirsin inanmıyorsan kimseye iyi oyunlar
kral stajım olduğundan bunu beğendim hani gidiyorum yanına the forest valorant cs go vs. kaldırıyor
Post automatically merged:

Bana kalsa biraz daha ekle daha iyi bir şey al derim ama alayım geliştiririm dersen sonra alabilirsin
stajdan dolayı bunu seçtim kral hangi oyunları kaldırır the forest cs go valorant vs.

lol valorant falan oynamak istiyorsan oynatır bence bu pc düşük fps değerinde olsa bile.ne oynayacıgna baglı dostum
valorant yüksek ayarlarda 120 fps the forest orta ayarlarda 0 drop 50 fps cs go düşük ayarlarda 130 - 300 fps arası alıyor

alınmaya değer mi derken eğer ki kastin o parayı hak eder mi ise fiyatlar ve dolar kuru malum o yüzden fiyata değer ufakta olsa işini görür
fakat beklentin oyun performans yönündeyse pek bir şey diyemem .
oyun için alıyorumda pek yüksek grafikli oyunları oynamayacağım valorant , cs 1.6 , cities skylines the forest bu 4 ü kaldırırmı sence ?

Üye
5 HİZMET YILI
kral stajım olduğundan bunu beğendim hani gidiyorum yanına the forest valorant cs go vs. kaldırıyor

stajdan dolayı bunu seçtim kral hangi oyunları kaldırır the forest cs go valorant vs.

valorant yüksek ayarlarda 120 fps the forest orta ayarlarda 0 drop 50 fps cs go düşük ayarlarda 130 - 300 fps arası alıyor

oyun için alıyorumda pek yüksek grafikli oyunları oynamayacağım valorant , cs 1.6 , cities skylines the forest bu 4 ü kaldırırmı sence ?
Bence aşırı rahat kaldırır saydığın oyunları ama ileriye dönük istemiyorum 5-10 yıl dayansın istemiyorum diyosan 2 yıl aşırı rahat götürür hatta cs:go da açarsın bunla bence low da

VirtualTrouble
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Oyun için ise zayıf kalır ama ödev world falan ise ise yarar tamamen amaca göre

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Bence aşırı rahat kaldırır saydığın oyunları ama ileriye dönük istemiyorum 5-10 yıl dayansın istemiyorum diyosan 2 yıl aşırı rahat götürür hatta cs:go da açarsın bunla bence low da
Cs go Low ayarlarda 180 falan alıyor
Oyun için ise zayıf kalır ama ödev world falan ise ise yarar tamamen amaca göre
Oyun için alıyorum kral zaten yüksek grafikli oyunlar oynamam pubg lite cs 1.6 cities skylines the forest falan

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Dostum Alırsan İşlemciyle Ekran Kartını İlerleyen Zamanlarda Paran Olunca Yükseltmen Gerekli.

☾☆ Ederinden Fazla Değer Soytarıyı Kral Eder ☾☆
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Değer ama imkan varda ram 16 gb al farkediyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...