Altındaki artış sadece beni mi endişelendiriyor arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
uzmanlar sene sonunda altının gram altının 410 tl cıvarlarında olacagını acıkladılar ama ya tutar ya tutmaz

✔️ Anı Yaşıyorum ✔️
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
birikmiş 4 tane altnı var biryandan seviniyorum bir yandanda ülkenin bu durumuna üzülüyorum açıkcası
Üzülsekmi , sevinsekmi bilemedim artık. Kafalarım çok karışık,doldu artık. Sağlıklı düşünmeme bile engel oluyor artık bu karantina süreci. Bütün ülkelerin ekonomisi git gide kötüye gidiyor malesef.

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
ekim ayında 290 civarındaydı vadeye mi yatırsam altın mı alsam diyordum vadeye attım şuan çok pişmanım tabi ileriyi nerden bileceksin birde o var. mesela şimdi vademi bozup altın alayımdiyorum ya korona bitince hızla düşerse diyorum. sonuçta ekonomist de değiliz.

Uzman Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Biz fakirleri endişelendiriyor, yaatık altı veya bankada kasası olanları mutluluktan kırıp geçiriyor bence :))

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
aslında edişelencek bişey yok zaten düğünler iptal şu virüs bitene kadar da rayına girerse sıkıntı kalmaz saygılar

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
hızlı bı dusu beklıyorum elıme nakıt var ama alsammı almasammı 2 lemdeyım . zamanında dolardan yapacaktık ama gectı artık

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Kötü günler geride kaldı, daha kötü günler bizi bekliyor diyorlar ya. Tam olarak öyle gidişat :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...